2777
2789
عنوان

خونه خودمم ولی به طلاق فکر میکنم

769 بازدید | 18 پست

خانما من حدودا ۵ ماهی میشه اومدم خونه خودم و شوهرم خیلی خیلی خانواده دوسته باورش اینجوریه که من همیشه بهشون احترام کنم  تا به حال اصلا کوچیکترین بی احترامی نکردم بهشون ولی راضی نیست انگار میخاد بیفتم به پاشون تو این ۵ ماه زندگی مشترک فقط یکبار مادرم اینا اومدن خونمون بیچاره خاهرم اصلا نیومده عوضش خانواده خودش هرروز خونه ما هستن شام ناهار.و هرکاری و هرچیزی که اون تو زندگی میخاد باید بشه اصلا بمن توجه نمیکنه الویتش نیستم تصمیمات مهم زندگیشو با خانوادش میگیره مثلا من بگم نکن بد تر میکنه اخلاقشم جوریه که زود عصبی میشه پرخاشگره و بد دهنم هست تا الان هر بحث و دعوایی میشد خودشو فحش میداد الان جدیدا بمنم حرفای بدی میزنه مثلا میگه نرو تو ک   .ونم   یا س.ی ک تیر ببخشید البته اینارو میگم .راستش بعد عروسیمون انقد بحث و دعوا کردیم که حرمت از بینمون رفته یکبار هم منو تو خونه کشوند ولی به مامانم گفتم دیگه تکرار نکرد ولی خیلی رنجوندتم همیشه بهش میرسم غذاش به اندازه دیس میکشم رابطمون هم خوبه ولی همیشه میگه تو زنانگی نمیکنی و ازاین حرفا اصلا هم راز دار نیست هرچیزی بشه میزاره کف دست خانوادش چیکارکنم بنظرتون خسته شدم دیگه فکر هرروزم شده طلاق ولی از طرفی هم میترسم از بعد طلاق که چی میشه همش ۱۸ سالمه 😔

طلاق بگیر اشتباه مامان منو نکن ک الان میگه با دوبچه پدرتو نمیخوامو فلان

برای دختری که لباس عروسشو نپوشید خط چشم یاد نگرفت خواننده نشد چشمش و از دست داد      برای پسری که گیاهشو کاشت و بزرگ شدنشو ندید  پسری که کسیو نداشت و کل ایران و داشت     برای پدری که لباس پسرشو سر مزارش پوشید(: 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

در اینکه شوهرت مقصر اصلیه حرفی نیست ولی موندم به مادر این مرد که چرا راضیه زندگی پسرشو تابود کنه...دقیقا درک میکنم اول زندگی رفت و امد هروزه خانواده شوهر و فرق بین خانواده خودت و خودش رو.... واقعا خدا هدایت کنه اینجور پدرو مادر هارو و بیشتر خوده شخص رو که حدومرز نمیزاره

يَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَيْديهِمْ

سنت خیلی کمه اول زندگی همه دعوا داشتیم ولی سعی کن بین اون و خانواده اش قرار نگیری وقتی عصبانی هستین یکدومتون سکوت کنه تا اروم بشین، سعی کن بری مشاوره تا راه و چاه نشونتون بده با هرچیز کوچیکی اسم طلاق نیار زندگی بالا پایین زیاد داره

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

طلاق بگیر راحت شی

برای دختری که لباس عروسشو نپوشید خط چشم یاد نگرفت خواننده نشد چشمش و از دست داد      برای پسری که گیاهشو کاشت و بزرگ شدنشو ندید  پسری که کسیو نداشت و کل ایران و داشت     برای پدری که لباس پسرشو سر مزارش پوشید(: 
طلاق بگیر راحت شی

اومده6ماه زندگی کنه؟ راهنمایی نمیکنی لاقل راه کج نشونش نده اسم مطلقه بیاد روش زندگی بهتری خواهد داشت؟ بعدی بهتره؟ نباید برا زندگیش تلاش کنه؟ 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

این‌جوری خانواده دوست بودن مردها خیلییییی بده.دوست منم تا سال‌ها با همسرش درگیر بود سر همین قضیه،دقیقا همین‌جوری هرچی می‌شد صاف می‌ذاشت کف دست مادرش،همیشه طرف اونارو می‌گرفت...تازه الان بعد از دوازده سال انگار همسرش فهمیده که خانواده‌اش صلاح زندگیش رو نمی‌خوان.ولی دوستم پیر شد توو این سال‌ها.به خاطر بچه‌اش فقط تحمل می‌کرد

خدایا من به بخشندگی‌ات ایمان دارم