2777
2789
عنوان

پوشک گرفتن

85 بازدید | 9 پست

خانما کمکم کنید دخترم  ۲سال و ۵ روزشه میخوام کم کم از پوشک بگیرم

ولی نمیدونم چیکار کنم 

قبلا ۱ سال و نیمش بود  خودش گفت پوشک نکنمش ۴ روز پوشکش نکردم  ۲ روز اول رو هم جیش هم پی پی رو گفت از روز ۳ به بعد نگفت  منم بستمش چون گفتن زوده 

الان امروز  نیم ساعت بازش کردم  تو ۲۰ دیقه ۲ بار جیش کرد تو شلوارش  اصلا  نگفت هم  حتی بعد این که کارش رو کرد  

چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دخترم ۱۰ماهشه مامانم میگه از همین حالا زمینش جور کن هر از گاهی بشونش رو قصری و یا وقتی پی پی میک ...

عزیزم دکتر ها هم میگن  یچه از ۲ سال به بعد کنترل ادرار و مدفوعش میاد دستش

چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم 
من تا سه سالگی نگرفتم پسرمو ولی بعدش خوب همکاری کرد  نمیدونم کارم درست بوده یانه😅

منم میخواستم بزارم هروقت دیگه خودش کامل همکاری کرد بگیرم 

ولی ۴ تا خواهر شوهر و ی زن بابا دارم که  هی میگن  بگیرش دیر میشه  بعد یاد نمیگیره  بچه اذیت   منم هی گفتم بزار ۲ سالش بشه  الان واقعا موندم   چون میخوام  برای بچع دومم هم اقدام کنم گفتم اول دخترم رو از پوشک بگیرم

منم میخواستم بزارم هروقت دیگه خودش کامل همکاری کرد بگیرم  ولی ۴ تا خواهر شوهر و ی زن بابا دارم ...

خب بسلامتی خیلی اذیت میشی ولی خب شروع کن ب گرفتنش 

یه صلوات مهمونم میکنی؟❤️🌱❤️ توخدای پنهان منی👫🏻👨‍👩‍👦

منم میخواستم بزارم هروقت دیگه خودش کامل همکاری کرد بگیرم  ولی ۴ تا خواهر شوهر و ی زن بابا دارم ...

فقط خواهشا ب حرف بقیه نکن.

خواهر شوهر و مادرشوهر منم هی میگفتن.

ولی بعدا خودش سر پسرش دیرتر از پسر من گرفت.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار