2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

634 بازدید | 17 پست

سلام وقت بخیر من می‌خوام اقدام به بارداری کنم اگر کسی چیزی میدونه بگه خودم و شوهرم و چیکار کنم سریع بگیره و باردار بشم؟از تجربیات اتون بگید ممنون 

برام دعا کنید خیلی بچه‌ دوست دارم 

🌹الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ🌹خدا جونم به حق فاطمه زهرا (س)دامن همه چشم انتظار ها که دوست دارن نی نی دار بشن سبز کن🤲🤲🤲ان شاء الله به زودی همه چشم انتظار ها به نی نی تپل و مپل بیاد بغلشون🤲🤲🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام از سه ماه قبل بتونی فولیک اسید و ویتامین دی بخوری عالیه ولی من خودمم یهویی تصمیم به اقدام کردم یک ماه فقط فولیک اسید خوردم 

و اینکه هرشب اقدام نداشته باشین یا زیاد چون اسپرم ضعیف میشه و مدل خوبی انتخاب کن واسه اقدام بعدشم تا20 دقیقه دراز بکش بلند نشو

من آزمایشات قبل بارداری ندادم و دندون پزشکی و .... نرفتم شما بری بهتره 

آزمایش چکاپ پاپ اسمیر سونو اینا بده (آزمایشات قبل بارداری) 

فولیک اسید و یه سری ویتامین استفاده می‌کنید خودتونو یه ماهی تقویت کنید چیزای مقوی و گرم بخورید از روز 12 تا 18 پریودی اقوام کن یه شب در میون انشالله  که بگیره 

میشه برای مادرشدنم دعا کنید آخه خیلی وقته ک منتظرم....    💚      میگن انرژی خوب بده دریافت میکنی                                          تیکر و فعال کردم که به زودی به واقعیت برسه❤️

بازه زمانی تخمک گذاری اقدام کن. چند روز قبل و چند روز بعدشم همینطور.

یه دکتری میگفت از روز دهم تا بیستم سیکل یک روز در میان اقدام داشته باشید.

میتونی از کیت تخمک گذاری هم استفاده کنی.

آزمایشات قبل بارداری و اسید فولیک و اینا هم که خودت میدونی.

ان شاءالله بزودی مامان شی

برای سلامتی و فرج امام‌ زمان لطفا یه صلوات بفرستید. اللهم صل علی محمد و آل محمد. وعجل فرجهم
مشکل خاصی ندارین؟

نه شکر خدا سالمم

🌹الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ🌹خدا جونم به حق فاطمه زهرا (س)دامن همه چشم انتظار ها که دوست دارن نی نی دار بشن سبز کن🤲🤲🤲ان شاء الله به زودی همه چشم انتظار ها به نی نی تپل و مپل بیاد بغلشون🤲🤲🤲
ازمایشهای قبل بارداری دادین؟

نه هنوز

بازه زمانی تخمک گذاری اقدام کن. چند روز قبل و چند روز بعدشم همینطور. یه دکتری میگفت از روز دهم تا ب ...

ان شاء الله 

بیخیالی ..... عسل وسیاهدونه اسیاب کن بخورید هردو

ممنون از شما