سلام من دوتخمدان و لگنم درگیر شده به اندومتریوز و یک کیست 4 سانتی داخل تخمدان چپم هست حالا دکتر گفت اول باید تخم کشی کنی و بعد عمل اندومتریوز و بعد انتقال جنین ...میخواستم ببینم کسی بوده شرایطش مثل من بوده باشه؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خواهر من اندومتریوز داشت ،اخه چه کوفتیه این مریضی ،خیلی اذیت شد و اذیت میشه خواهر من با این که تخمدان و لگنش درگیر شده بود ولی خواست خدا خودش باردار شد ،خدایا شکرت
مثل شما نبودم ولی پیگیر شو دیگه اگه بچه میخوای...من بزرگ بود عمل باز شدم مجرد هم بودم ازدواج کردم بچه دار شدم نزدبک ده سال تحت نظرم
کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوند. زمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما...
مثل شما نبودم ولی پیگیر شو دیگه اگه بچه میخوای...من بزرگ بود عمل باز شدم مجرد هم بودم ازدواج کردم بچ ...
بچه که میخوام ده ساله منتظرم ولی هزینه این کار خیلی زیاد میشه نزدیک صدمیلیون میشه بیمه تکمیلی هم نداریم مگر خدا خودش تو این مسیر بشه پشتوانمون و به پولی که داریم برکت بده😞
من فقط تو تخمدان چپمه.سال ۹۷ ی بارداری داشتم ک سقط شد دیگه بعد اون نشد من ک فعلا قصدم اینه با پیج ف ...
اره میگن اندومتریوز خودش باعث سقط میشه ...تاجیک رو هم من میشناسم زیر نظر یکی از دستیاراشون یکسال رژیم گرفتم ولی باردار نشدم ان شاءالله که شما زیر نظر خودشون خیلی زود نتیجه بگیرید 🙏