2777
2789

سلام من دوتخمدان و لگنم درگیر شده به اندومتریوز و یک کیست 4 سانتی داخل تخمدان چپم هست حالا دکتر گفت اول باید تخم کشی کنی و بعد عمل اندومتریوز و بعد انتقال جنین ...میخواستم ببینم کسی بوده شرایطش مثل من بوده باشه؟

دقیقا خود منییییی ابن سینا رفتم دقیقا همین مراحل و گفت منم دکتر و بوسیدم گذاشتم کنار

خب بلاخره چجوری بچه دار شدی؟؟

من فهمیدم پول خوشبختی نمی آره ،،،چرا؟ چون الان تو حسابم ۱۰ میلیون ریال پوله ولی زیاد خوشحال نیستم 😆😅

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا خود منییییی ابن سینا رفتم دقیقا همین مراحل و گفت منم دکتر و بوسیدم گذاشتم کنار

خب گلم شما الان برای پیشرفت نکردن اندو چکار میکنی من خیلی میترسم که اندو پخش شه و خدایی نکرده روده و رحمم رو کامل درگیر کنه و به اخر خط برسه 

مثل شما نبودم ولی پیگیر شو دیگه اگه بچه میخوای...من بزرگ بود عمل باز شدم مجرد هم بودم ازدواج کردم بچه دار شدم نزدبک ده سال تحت نظرم

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 
خب گلم شما الان برای پیشرفت نکردن اندو چکار میکنی من خیلی میترسم که اندو پخش شه و خدایی نکرده روده و ...

من فقط تو تخمدان چپمه‌.سال ۹۷ ی بارداری داشتم ک سقط شد دیگه بعد اون نشد من ک فعلا قصدم اینه با پیج فلورا تاجیک پیش برم

همه ما اینجا دنبال همدردامون میگردیم! کسایی ک درد مارو تجربه کردن....
و اینکه به شما گفتن هزینه ای وی اف و عملتون چند میشه؟؟

عمل پانکچر یا همون تخمک کشی و نگفت اما آندومتریوز پنجاه تومن.ای وی افم تو ابن سینا رایگانه

مثل شما نبودم ولی پیگیر شو دیگه اگه بچه میخوای...من بزرگ بود عمل باز شدم مجرد هم بودم ازدواج کردم بچ ...

بچه که میخوام ده ساله منتظرم ولی هزینه این کار خیلی زیاد میشه نزدیک صدمیلیون میشه بیمه تکمیلی هم نداریم مگر خدا خودش تو این مسیر بشه پشتوانمون و به پولی که داریم برکت بده😞

من فقط تو تخمدان چپمه‌.سال ۹۷ ی بارداری داشتم ک سقط شد دیگه بعد اون نشد من ک فعلا قصدم اینه با پیج ف ...

اره میگن اندومتریوز خودش باعث سقط میشه ...تاجیک رو هم من میشناسم زیر نظر یکی از دستیاراشون یکسال رژیم گرفتم ولی باردار نشدم ان شاءالله که شما زیر نظر خودشون خیلی زود نتیجه بگیرید 🙏

اره میگن اندومتریوز خودش باعث سقط میشه ...تاجیک رو هم من میشناسم زیر نظر یکی از دستیاراشون یکسال رژی ...

چ جالب دیروزم دوتا اندومتریوزی باردار شده تو پیجش دیدم.خب شما کامل رعایت میکردی؟