2777
2789

سلام به همه من متوجه شدم که مشکل آندومتریوز دارم وطبق نظرات دکترهای کرمان باید میرفتم تهران و عمل میکردم طبق تحقیقات با خانم دکتر معصومه یونسی اشنا شدم و پریروز که رفتم تهران مطبشون گفتن که اول باید کارهای ای وی اف رو انجام بدی یعنی دارو بگیری تخمک کشی کنی و بعد از فریز ما میریم سراغ عمل اندومتریوزت و بعد از چند مدت که از عملت گذشت میریم سراغ انتقال . هزینه ای وی اف گفتن 25 میلیون و هزینه عمل جراحیم 60 میلیون میشه ...حالا یه سری ازمایش و چندتا امپول واسم نوشتند که باید از روز سوم پریودی امپولها رو بزنم و روز هشتم پریودی برم تهران سونو شم ...در کل میخوام هرکس که ای وی اف کرده پروسه ای وی اف رو واسم توضیح بده که چه مراحلی رو باید انجام داد مثلا چه داروهایی مصرف کردید و چه ازمایش و سونویی انجام دادی و چه روزی برای تخمک کشی اقدام کردید ...ممنون میشم راهنماییم کنید 🙏🌷 

منم کرمان ای وی اف کردم با مشکل اندومتریوز

حتما یه نسخه پیش ربابه حسینی سادات برو 

به من گفت اصلا عملت نمیکنم چون ذخیره تخمدانت کم میشه تو بارداری هم کیستا به جنین کاری ندارن

بهترین دکتر کرمانه همه ۱۰۰٪جواب میگیرن حتما برو میخوای شمارشو بدم

اگه برای سلامتی دخترم صلوات فرستادی امیدوارم خدا دلتو غرق شادی کنه(با ای وی اف مامان شدم)🥰نی نی یار اگه این بار تعلیقم کنی انشاالله خیر نبینی😃دیگه سیم کارت ندارم(ازسال ۹۲اینجام)❌درخواست دوستی پذیرفته نمیشهاگه زیر۱۸سال سن داری لطفا منو ریپلای نکن 
منم کرمان ای وی اف کردم با مشکل اندومتریوز حتما یه نسخه پیش ربابه حسینی سادات برو  به من گفت ...

گلم شما اندومتریوز کجاها رو درگیر کرده بود کیست هم داشتی من شنیدم اندومتریوز خودش باعث سقط جنین میشه و خطرناکه ...و اینکه ای وی اف رو کدوم مرکز انجام دادید الان نتیجه گرفتید؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا حضرر ررت عباس یه ای وی اف 60میلیون ؟ بدون دارو ؟ یعنی جمعا برا یه ای وی اف که 50درصد باید صدمیلیون خرج کررررد

شخصیت من با چیزی که شما میبینی خیلی فرق داره 🙃توی مجازی همو قضاوت نکنیم 🪴خیلیا خودواقعیشون نیستن🙃
گلم شما اندومتریوز کجاها رو درگیر کرده بود کیست هم داشتی من شنیدم اندومتریوز خودش باعث سقط جنین میشه ...

دوتا تخمدان مو

نه از من که نشد 

نجمیه

اگه برای سلامتی دخترم صلوات فرستادی امیدوارم خدا دلتو غرق شادی کنه(با ای وی اف مامان شدم)🥰نی نی یار اگه این بار تعلیقم کنی انشاالله خیر نبینی😃دیگه سیم کارت ندارم(ازسال ۹۲اینجام)❌درخواست دوستی پذیرفته نمیشهاگه زیر۱۸سال سن داری لطفا منو ریپلای نکن 
منم کرمان ای وی اف کردم با مشکل اندومتریوز حتما یه نسخه پیش ربابه حسینی سادات برو  به من گفت ...

اخه من کیستم 4 سانته و اندومتریوز جفت تخمدان و لگنم رو درگیر کرده دکتر گفت عمل نکنی مابقی اندام هات رو درگیر میکنه و ممکنه خدایی نکرده جنین رو هم ازدست بدی به خاطر اندومتریوز

ان شاالا نتیجه خیر بگیری  اصلا استرس نداشته باش خودتو تقویت کن ورزش کن من انجام دادم اول اینکه پزشکت یه سری آزمایش برای خودت وهمسرت مینویسه بعد باید دارو مصرف کنی ومرتب سونوگرافی بشی که وضعیت تخمدانات مشخص شه وقتی که تخمدانات خوب بود میری برای تخمک کشی وهمسرت هم باید نمونه بده واگه  شرایطت خوب باشه همون ماه انتقال میدی 

یا حضرر ررت عباس یه ای وی اف 60میلیون ؟ بدون دارو ؟ یعنی جمعا برا یه ای وی اف که 50درصد باید صدمیلیو ...

نه عزیزم عمل اندومتریوز 60 میلیون میشه ..ای وی اف 25 میلیون ..البته من الان پول هیچکدومشو ندارم باید وام بگیریم واقعا شرایط سختیه و نمیتونم درست تصمیم بگیرم 

نه عزیزم عمل اندومتریوز 60 میلیون میشه ..ای وی اف 25 میلیون ..البته من الان پول هیچکدومشو ندارم باید ...

ببخشید میشه بگی اندومتریوز چیه و علایمش چیه

شخصیت من با چیزی که شما میبینی خیلی فرق داره 🙃توی مجازی همو قضاوت نکنیم 🪴خیلیا خودواقعیشون نیستن🙃
اخه من کیستم 4 سانته و اندومتریوز جفت تخمدان و لگنم رو درگیر کرده دکتر گفت عمل نکنی مابقی اندام هات ...

دقیقا منم این شکلی بودم با دوتا کیست ۴سانتی و چسبندگی شدید

حالا دوس داشتی یه سر پیش حسینی برو همه خانما باردار میشن اونجا

ای وی کلا بادارو 25میایون؟ چه شرایط بدی واقعا پول اینا چطور کیخاد جور بشه 🥺 بعد هم مگه دولت ناباروری رو رایگان نکردن؟

شرمنده شما چندتا جنین واستون تشکیل شد و هزینتون اونجا چندشد؟

۱۲میلیون تو نجمیه و تخمک کشی و انتقال شد تا زاییدم ۵۰تومنی شد

۱۲جنین 

گلم  لایه داخلی رحم که بهش میگن اندومتر میاد و جای اشتباهی میشینه یعنی به جای داخل رحم روی تخمدانها و لگن و روده ها و کلیه ها و مثانه میشینه و باعث چسبندگی و حتی در مواقع شدیدتر باعث از بین رفتن اون ناحیه میشه ...من خودم روزهای اول پریودی به شدن یبوست و نفخ و درد داسشتم وقتی رفتم سونو گفتن لوله وتخمدان سمت چپم کامل درگیره اندومتریوزه هم کیست داره و هم چسبندگی ...تخمدان  راست و لگنم هم درگیر شده و برای اینکه مابقی قسمتها درگیر نشه باید زودتر عمل کرد و من چون ده ساله ازدواج کردم و بچه ندارم گفتن باید قبلش تخمک کشی کنم چون بعد عمل احتمالش هست ذخیره تخمدان خیلی بیاد پایین و دیگه نشه باردار شد 

۱۲میلیون تو نجمیه و تخمک کشی و انتقال شد تا زاییدم ۵۰تومنی شد ۱۲جنین 

ای جانم خدا حفظ کنه فرزندتون رو ممنون بابت وقتی گذاشتی عزیزم چشم من حتما یک سر هم به بیمارستان نجمیه میزنم