2777
2789

سلام....من خیلی دوست دارم ارشد دولتی یکی از دانشگاه های تهران قبول بشم...شرایطم‌اینه...

وقت بسیار کمی دارم...با یه دختر یازده ماهه که عین کوآلا چسبیده بهم....مادرم هم بیماره و من تنها فرزندش هستم...دست تنها هستم تو تهران...مادر  و  مادرشوهرمم به هوای بچه زیاد میان یا من میرم شهر مادری...شوهرم خیلی زیاد کار میکنه و کمک دستم نیست....آخر شب ها که بچم خوابید میخوام درس بخونم ولی از خستگی بیهوش میشم اونقدر که کار  خونم زیاده(همش در حال پختن و شستن و جمع کردنم..با یک بچه تو بغلم)..کسی توصیه ای داره چطور  مدیریت زمان و برنامه داشته باشم؟کسی بوده با شرایط من قبول بشه؟

با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم خیلی دلم میخواد بخونم فعلا بچه ندارم میگم تا بچه نیست شروع کنم ولی نمیدونم چی بخونم کارشناسی حسابداری دارم 

دلم میخواد معلم شم اما آزمون آموزش پرورش برنمیداره حسابداری رو 

منابعش را داری؟ 

مال مدرسان شریف رو خریدم....من ده سال پیش کارشناسی گرفتم واسه همین گتاب ها و منابع خودم قدیمی بودند...

دولتی یه بدی که داره حضور در کلاس خیلی مهم هست براشون با بچه چطور می خوای غیبت نخوری آزاد و پیام نورم بزن و درس خوندن تو دولتی خیلی سخته پایان نامه دفاع کردن هم همینطور اقلا کتاب تست مدرسان شریف بخر بخون

من دانشگاه تهران بودم ارشدم و ... به نظرم خیلی سخت میشه با این شرایط ولی غیرممکن نیست . اما مطمین نی ...

ممنون از حضورت...من ده سال به امید واهی قبولی پزشکی از زندگی جا موندم....نه سهمیه داشتم نه استعداد فوق العاده نه پولی که برای کلاس خرج کنم....برای همین نتونستم قبول بشم و فقط از زندگی جا مومدم و مضحکه فامیل و دوست....خیلی افسرده شدم و الان میخ ام شروعی نو داشته باشم..برای من قبولی خیلی ارزشمنده‌.‌

یه سوال برفرض قبول بشم خوندن ارشد تو دانشگاه تهران خیلی سخته؟؟

عزیزم اگه انگیزه داشته باشی میشه من ارشد دانشگاه دولتی اون شهری ک میخاستم قبول شدم ،همزمان سر کار میرفتم اونم شیفت های طولانی، شیفتم ساعت ۱ظهر بود تا ۹ شب، از ساعت ده شب درس میخوندم تا دو نصف شب ،میخابیدم دوباره هشت صبح میخوندم تا ۱۱، 

روزایی بود بیشتر میخوندم یه روزایی بود نمیتونستم کمتر، ولی یکسال طول کشید تا قبول شدم،

البته اگه شما فقط مدرک ارش بگیرید بنظرم هیچ ارزش و اعتباری نداره فقط میتونی ب دکترا راه پیدا کنی و باید بلافاصله بعدش دکترا شرکت کنین