2777
2789
عنوان

تو یوتیوب بودم...

184 بازدید | 14 پست

ی سوالی خیلی ذهن منو درگیر کرده کار ب مذهبی بودن و اینچیزا ندارم ولی خدایی دختری ک تو فضای مجازی بگه من تو رابطه م بعد مامان باباش اون کلیپ رو ببینم یا کلا خودش زبونی هم بگه بهشون هیچ تعصبی ندارن؟؟؟؟

اونم خونواده معمولی ن از اون خارج رفته ها و فری باشن 

چجوریه خیلی روابط و جار زدنشون عادی شده؟!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون گناه رو باکلاسی و فرهنگ میدونن

ن آخه خونواده طرف رو دیدم تو فضای مجازی از همون خونواده ها ک مثلا پایبندن 

حرف من این نیس کسی نره تو رابطه ولی چرا جار میزنید دخترا!!!!

بخدا مدال نمیده کسی بهتون. پس فردا بخواید ازدواج کنید همینا میشه آتو

اینا دیگه عادی شده خانواده من ک سنتی ان براشون عادی شد😅😂

خب میشه بگی چجوری؟!

حالا مثلا خونواده راضی باشه آخه خوده دختر چرا جار بزنهیعنی خونوادت براشون مهم نیس ک دیگه دختر نیستی؟!

ببخشید میپرسم قصد توهین ندارم فقط میخام کسی منو روشن کنه

ن آخه خونواده طرف رو دیدم تو فضای مجازی از همون خونواده ها ک مثلا پایبندن  حرف من این نی ...

چه آتویی؟

والا الان دیگه دوره اش گذشته که دختر بترسه شوهرش بفهمه قبلا کسی تو زندگیش بوده 

اصلا درستش اینه ادم خودش بگه

من یک ولد از طایفه ای غرق کثافت!یا کل نژادم همگی اهل عبادت.من اهل جنون اهل نماز اهل نجابت.هر طور که باشم به کسی یا احدی چه؟
چه آتویی؟ والا الان دیگه دوره اش گذشته که دختر بترسه شوهرش بفهمه قبلا کسی تو زندگیش بوده  اصل ...

اره گفتنش ک باید بگه. حرف من اینه روابطمون رو ک نباید همه بفهمن!!! متاسفانه هرچقدرررر روشن فکر باشیم بازم دختر با پسر فرق داره تو هم جای جهان همینه 

اها من فکر دوس پسرو میگی چرا باو رابطه ج ک پارم میکنن نداشتم تاحلا😂

همین دیگه رابطه داشتن رو هضم نمیکنمدارم ب این فک میکنم بچه دار بشم دوره اونا دیگه واقعا همچین بدتر شده واویلا

والله نمیدونم ، الان توی خونه ما دوست پسر یا دوست دختر داشتن ممنوعه. 

اما برای خاله بزرگم این چیزا عادیه، دخترش ۱۸ سالشه الان تنها زندگی میکنه. قبلا هم نصفه شب یواشکی از خونه میزدن بیرون با دوست پسر میرفتن دور دور و....

دو صد گفتار نیم کردار نباشد کردار نیکو کن گفتار نیکو هنر نیست 🍃🌿☘ همه عالم تن است و ایران دل 💚🤍❤
والله نمیدونم ، الان توی خونه ما دوست پسر یا دوست دختر داشتن ممنوعه.  اما برای خاله بزرگم این ...

ته هر رابطه دوست پسر،دوست دختری 

رابطه جنسی هس 

مگه اینکه عشق باشه ک ب ازدواج ختم بشه. پسرا برا رابطه دوست میشن ولی دخترا برا نیازهای عاطفی و ...

دیگه هرکی یجوره  عقاید و طرز فکرا باهم فرق داره

فرق داره بله 

سوال بود برام در مورد خونواده ها هرکسی دوست داشت نظر بده 

ب کسی بی احترامی نکردم 

برام سوال بود اوکی؟