2777
2789
عنوان

طلاق بابا مامانم

170 بازدید | 5 پست

بچها من۱۵سالم که بود بابا مامانم جدا شدن بابام خیلی اذیت میکرد مامانم واقعا حقش بود جدا بشه بعد اینکه از بابام طلاق گرفت در کمال ناباوری۶ماه بعد مجدد ازدواج کرد خیلی خیلی وابسته بودم به مامانم خیلی برام سخت گذشت مجبور شدم برم خونه مادر پدرم زندگی کنم کارم هر روز گریه بود کلی رو درسم اثر بد داشت آخه مامانم رفت با کسی ازدواج کرد که خودش از ازدواج قبلیش۲تا بچه داشت اینارو خواستم بگم که با گذشت ۷سال از اون موقع و با وجود یه بچه ی مشترک بین اون آقا و مادرم مامانم زندگیش به مشکل بر خورده و من اینقدر احمقم که بازم دلم برا مامانم میسوزه و زندگیو برای خودم تلخ میکنم میشه بهم بگین چکار کنم؟!

منم دلم برای مامانت سوخت بنده خدا 😔

🌱🌱خدایا صبرمو زیاد کن تا هیچ وقت سر بچه هام داد نزنم و خییییلی صبور بشم خدایا بچه هامو همسرمو به خودت سپردم مراقبشون باش ❤❤�اگه امضامو خوندی یه صلوات برام بفرست دوست گلم 🍃🌹🌹🌹🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودت داری میگی مامانت کنار پدرت خوشبخت نبود و اذیت میشد

بابات قدر مامانتو نمیدونست

اونم حق داشت بره پی زندگیش

اگ بعد ازدواج بات بد شد که این جریانش جداس

اگ اخلاقش ورسیدگیش خوب بود ک حتما دلت باید واس مادرت بسوزه 

چیز طبیعیه ک بعد ازدواج خیلی چیزا عوض شه چون قبلا فقط شما بودی اما بعدش شوهر و بچه شوهر وزندگی جدید اضافه شد پس حتما وقتش کمتر میشه

#همدیگر_را_درک_کنیم

دلم میخواهد شونه های خودمو بگیرم و بگم .... چته ؟؟؟   چی خوشحالت میکنه ؟؟؟   چرا هرکاری میکنم بچشمت نمیاد ؟؟؟؟  چرا از وقتی خیانت دیدی خوشحال نمیشی ؟؟؟○بقول ی عزیزی : روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت○ی دیالوگ تو سریال خاتون بوده ک میگه: زن ها تا لحظه ی آخر میجنگن ولی ...وقتی ی چیزی براشون تموم میشه، تموم میشه دیگه ○جوابم ب خیانت ی چیزه ک مشکل شوهر شماس خانوووم کِرم از درخته ○البته اینم بگم سرتو بالا بگیر و بگو آشغالای گرگارو ،سگاا میخورن○اما واقعا خیلی حرفه ک آدم نمیتونه روح و روانشو دربیاره نشونت بده بگه نگااه باشون چی کردی؟؟○چه تقدیر ، چه قسمت ، نجنگی ، نمیرسی ○میشه باخیلیا بازم ادامه داد ، گفت وشنید وخندید، اما دیگه دوستشون نداشت○زندگیمونو اونی خراب کرد ک مثلا میخاستیم باش زندگی بسازیم○بی حس شدگان را چه غم از خنجر بعدی ؟؟○ دلم میخاد باقی عمرمو بخابم😢💔 واس آرامش منو بچه هام صلوات بفرستید_ _  _اسم کاربریم اصلا با حال دلم  همخونی نداره