2777
2789
عنوان

یکی از ضعف های شخصیتیتون…

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 70 پست
دقیقا راس میگی عزیزم. تازگیا تنبل شدم نماز نمیخونم. قران نمیخونم. اصلاقبلا این جوری نبودم انگار دلم ...

منن تازه به اینجا رسیدم و دیدم گفتی نماز نمیخونم، قبل اینکه اینو ببینم تا گفتی فهمیدم مشکلت از نماز نخواندن ریشه میگیره، خودم مبتلاش بودم، همونجا واست گذاشتم چیکار کنی

مَنِ اهْتَدی فَإِنَّما یَهْتَدِی لِنَفْسِهِ وَ مَنْ ضَلَّ فَإِنَّما یَضِلُّ عَلَیْها

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چشم عزیزم دعا کرذم. ممنونم اگه واسم دعا کنی 😭😭

منم دعا کردم خواهر گلم انشالله هردومون بع ارامش برسیم

فقط خدا و بس.... سخن و رفتار هر شخصی نشون دهنده شعور، شخصیت وفرهنگ ونوع تربیت خانوادگی  اونه. 
به نوک بینی باید نگاه کرد، هم محترمانه است و زل زدن نیست، هم طرف متوجه نمیشه شما به چشماش نگاه نمیکن ...

تو بگو ببینم فاصله نوک بینی بالب چقد یا من نگاه کنم شما متوجه میشید دقیقا کجارو دارم نگاه میکنم بلکه متر بزاریم   

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
تو بگو ببینم فاصله نوک بینی بالب چقد یا من نگاه کنم شما متوجه میشید دقیقا کجارو دارم نگاه میکنم بلکه ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣 آن شاء الله بینیشون سر بالا باشه،😄😄😄 با خواهر یا برادرت امتحان کن، نگو بهش که به کجای صورتش نگاه میکنی، بگو من بهت نگاه میکنم تو حدث بزن به کدوم عوض صورتت نگاه میکنم،😉😄

مَنِ اهْتَدی فَإِنَّما یَهْتَدِی لِنَفْسِهِ وَ مَنْ ضَلَّ فَإِنَّما یَضِلُّ عَلَیْها
🤣🤣🤣🤣🤣🤣 آن شاء الله بینیشون سر بالا باشه،😄😄😄 با خواهر یا برادرت امتحان کن، نگو بهش که به کجا ...

ای واای 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم