2777
2789
عنوان

کسی هس که به بچش فقط شیرخشک بده ؟

1757 بازدید | 56 پست

۲۰ روزه زایمان کردم شیرم خیلیییی کمه روزی ۲ بار بزوووور چند قطره میخوره همه میگن بچت ضعیف میشه بدنش ایمن نمیشه فلان نمیشه خیلی غصه میخورم😔

کسی بوده فقط شیرخشک بده و بچش هیچ مشکلی نداشته باشه؟؟

هرجا روم،هرکس که بینم از خویش پرسم آیا دوباره فرصت دیدار یابم؟یا این نگاه آخرین است؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسر من و خواهر و‌برادراش با شیر خشک بزرگ شدن پسر خودمم فقط شیر خشک دادم اینا چه حرفیه گوش میدین

اصلا شیر مادر نخوردن؟

هرجا روم،هرکس که بینم از خویش پرسم آیا دوباره فرصت دیدار یابم؟یا این نگاه آخرین است؟
آره من.ولی من ب علت افسردگیم نشد ک بدم.ولی تروخدا میتونی بده. ن خداروشکر بچم سالمه ولی شیر مادر خوب ...

چرا عزیزم ؟منم افسردگی دارم دارو میخورم ولی شیرم نمیاد بچه نمیخوره

منم همینجور بودم، هرکاری میکردم شیرم زیاد نمیشد و بچه رو سیر نمیکرد،تا ۴ ماه کنار شیرم، شیر خشک میدا ...

منم همینطور تفاوتش اینه ماه چهارم انقدر فشار عصبی بهم وارد شد که ترجیح دادم شیر خشک بدم تا بچم اذیت نشه ..

کاربر سابق

تا جایی ک میتونی شیر خودتو بده سعی کن غذا خوب بخوری شیر کنی بچه یه کم فهمیده شه مزه شیر خشک و بفهمه ممکنه سینتو نخوره ها

من از ۲ ماهگی ب بچم شیر خشکم دادم چون همش گریهمپ میکرد سیر نمیشد  الان ۶ ماهشه ب زور سینمو میخوره فقط شبا و تو حالت گیجی سینمو میخوره خیلی ناراحتم

این حرفا چیه پسرمن شیرخشک خورد ماشاالله ۶ماهگیش ۱۰کیلو بود

شیر خودتونو اصلا نخورد؟