2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر من داشت هیچ دارویی ندادم بهش ۵ماهگی خوب شد دیگه بالا میآورد دکتر هم برده بودنش گفت اکثر نوزادها دارن 

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰۶اردیبهشت فرشته مامان از بهشت اومد و زمینی شد...خوش اومدی حلما جانم...♥️

دختر من رفلاکس خیلی بدی داشت چنان سیر بالا می اورد تمام فرش رو خیس میکرد

خیلی برای من کابوس بود

با هیچ دارویی خوب نشد

فقط گذر زمان و شیرخشک Ar ببلاک

تا ده ماهگی شدید بود تا یک سالگی تموم شد

پروتیین گاوی اسمشه. ولی درحقیقت به خیلی چیزا الرژی دارن. دود اسپند و گوجه و مرکبات و خربزه و طالبی . ...

پسسره منم داشت.یازده ماهگی شیر خشک معمولی دادم بهش دیدم واکنش نشون نداد.بعدش دیگه همه چیز میدادم.رفلاکسم تا 13یا 14 ماهگی داشت

🍁
الرژی که دکتر گفته تا ۴ ۵ سالگی رعایت کنم.رفلاکس هم تا شش ماهگی زیاد بود و کمتر شد و یک سالگی کلا قط ...

رفلاکس پسرم پنهان هس. ولی خیلی خس خس سینه داره سکسکه دایم شکمشو میده جلو موهاشو میکشه. دارو میدم چندان فرقی نکرده

پسسره منم داشت.یازده ماهگی شیر خشک معمولی دادم بهش دیدم واکنش نشون نداد.بعدش دیگه همه چیز میدادم.رفل ...

چه شیرخشکی دادین؟ علامش چیا بود

من فعلا کمکی پپتی جونیور میدم 

اپتامیل پپتی میدادم.دلدرد میگرفت و دونه میزد رو صورتش

پسر من اسهال و بلغم داره. دونه خیلی کم زده تاحالا. کلا از گوارش ضعیفه. سرفه و خس خس هم داره. بعد یکسالگی چه شیری دادین؟