2777
2789

سلام 

عاقا اینا دیشب اومدن خواستگاری پسر همکار بابام بود ، بعد چون پسره معلمه بابام خیلی راضی بود 

خلاصه اومدن نه گلی نه شیرینی با اینکه مغازه پایین خونمون شیرینی فروشیه ، حداقل یه جعبه‌ شکلات میگرفتین ، بعد رفتیم تو اتاق حرف بزنیم میببنم پسره همسنه منه ۱۹ سالشه همش دو ماه از من بزرگتر بود میگه  من وضع مالیم خیلی بده همش ۲.۵ حقوق میگیرم ( دانشجو معلمه) اگر ازدواج کنیم اوایل باید یه وعده غذا در روز بخوریم ، اگر بتونم یه خونه ۳۰ .۴۰ متری تو پایین شهر پیدا کنم کلاهمو باید بندازم هوا ، بعد میگه شما از اونا نیستید که برای تولدتون توقع کادو دارید 😐( خب معلومه توقع دارم سالی یه بار کادو نمیخواد بگیره ؟)  

بعدش میگه شما از اونا نیستید که بعد ازواجم هنوز به ارتباطشون با دوستاشون ادامه میدن 😑

خلاصه گفت بیرون آرایش نکن حتی یه ضد افتاب ( اما تو خونه برای من بکن ) 

هر جا خواستی بری باید خودم ببرم بیارمت 

وسیله نقلیه هم نداشت هیچی 

بعد میگه من حتی پولدارم بشم نمیام تو منطقه شما خونه بگیرم ، ادم باید خویشتن دار باشه😐

نمیدونم توقع من بالاعه یا اون ؟ 

شما حاضرید با شرایط ازدواج کنید ؟ 

روزی یه وعده غذا تو خونه ۴۰ متری بدون ماشین ، بدون ارتباط با دوستان بدون ازادی 😑😑😑

تیکر برای بارداری نیست . 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باز خوب گفته چیه بعد خودت نفهمی

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 

بهش بگو مگه قحطی اومده🤣🤣

کاربر مثلا محترم ! کجای زندگیمی ؟ هیچ جا😏 پس عقاید و نظرات من بهت ربطی نداره 😁 با احمق بحث نمیکنم و میگذارم در دنیای احمقانه خودش خوشبخت زندگی کند بنابراین حق باشماست 😉
😂😂😂😂😂 به نظرم ب زور خانوادش اومد خاستگاری خاست تورو بپرونه

منم همین فکرو میکنم 😂😂

یجا تو سریال جیران گلین به مهدعلیا میگه:دنیا جاییه که درد خروار خروار میادمثقال مثقال میره😔این جمله حال و روز اکثر ماهاست و قشنگ درکش میکنیم

یه تخته ش کمه بنده خدا

یا بزور اوردنش اونم‌اینجور گفته که شما ردش کنی یا هم کلا اخلاقاش اینه 

در کل جای شما بودم نظر منفی میدادم

سن شما هم زیاد نیست که بنظرم فعلا مجردی رو عشق کن خودتو ننداز وسط جهنم همچین مردای گستاخی انگار برده میخواد بگیره نکبت

یه تخته ش کمه بنده خدا یا بزور اوردنش اونم‌اینجور گفته که شما ردش کنی یا هم کلا اخلاقاش اینه  ...

والا منم همینو میگم بابام داره بزور منو شوهر میده نه مطمئنم بزور نیورده بودنش خودشم انگار بی میل نبود 

تیکر برای بارداری نیست .