2777
2789
عنوان

جراحی بینی گوشتی

151 بازدید | 17 پست

سلام دوستای عزیزم

بینی من گوشتیه و من قصد دارم جراحی کنم توی کرج یا تهران

چنماهه دنبال دکترم ولی هررر کی و پیدا میکنم یسری هستن ک خیلی ناراضی ان . ولی کامنت هارو میخونم کلا اون دکتر از چشمم میفته و میترسم.

درحد ۲۵ تا ۲۶ میلیونم میتونم هزینه کنم

دکتری میشناسید ک کم ریسک باشه ؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا منم دربه در دنبال دکترم گلم فقط ی پیشنهاد شما اگر میتونی مطب دکترا برو از نزدیک مراجعین رو ببین ...

من بخاطر دانشگاهم ، شهرستانم. برا همین نمیتونم برم توو مطب ها بشینم فعلا.. برا همین اومدم اینجا از بقیه دوستان ک تجربه دارن کمک بگیرم حداقل به یه لیست محدود از دکترا برسم ک هروقت خواستم برم مطب گردی مثلا نهایتا ۵ ۶ تا دکتر و برم ولی الان من تقریبا ۱۰ تا دکتر مدنظرمه😅😅

بینیمم گوشتیه خیلی میترسم بابتش. مخصوصا وقتی کامنت های منفی و میبینم

آرش حقیقی جگچطوره من شاید یه سر برم

اونو من شنیدم چون نسبت ب بقیه ارزونتر میگیره، خیلی خوب عمل نمیکنه.. ناراضی زیاد داشت برا همین از لیستم گذاشتمش کنار.. 

یسری هم میگفتن ممکنه مثلا برای یسال بعد وقت بده چون خیلی سرش شلوغه

الله اعلم

چند میگیره من بینی پردیس فاطمی رو خوشم اومده

شنیدم بین ۶ تا ۸ تومن میگیره

دقیق نمیدونم حالا. وقت مشاوره هم دیر میده چون شلوغه

باید دماغ و ببینه قیمت دقیق بده

من پیگیرش نشدم چون ب ریسکش نمی ارزید.

واقعا الان این قیمته؟

نمیدونم منم از بقیه شنیدم😅 ولی یکی دوسال توو نوبت بودن سخته بعدم دکتر ریسکی ایه. 

اگه تمایل دارین پیش ایشون برین، تماس بگیرین وقت مشاوره بگیرین یا برین توو مطب از اونایی ک عمل کردن بپرسین

ولی کلا اگه پیش ایشون نرین بهتره بالاخره ی عمر باید با همون بینی زندگی کرد

نمیدونم منم از بقیه شنیدم😅 ولی یکی دوسال توو نوبت بودن سخته بعدم دکتر ریسکی ایه.  اگه تمایل د ...

نمیدونم والا پیش کی عمل کنم از بینی پردیس فاطمی خوشم اومد خیلیم کار خفنی نمی‌خوام 

ولی خیلی لشه حاج خانم 
نمیدونم والا پیش کی عمل کنم از بینی پردیس فاطمی خوشم اومد خیلیم کار خفنی نمی‌خوام 

منم کار خفن انتظار ندارم ولی انقدددد چیزای بد دیدم شنیدم ک تنفسشون داغون شده یا شکل ظاهریش افتضاح شده،  ک خیلی میترسم. دلم نمیخواد بعده یسال کارم ب ترمیم بکشه 😅