2777
2789
من شرایطم برعکس تو بود امان از زبون این آدما

بخدا آدم دیونه میشه امشب طاقتم طاق شد زدم زیر گریه وقتی خودمو تو آینه دیدم 🥲

♡دوستان عزیز کارهای تایپ ساده و ورد رو با کمترین هزینه براتون انجام میدم ،انجام کار با برنامه spss،مدرس دروس روانشناسی و فلسفه منطق مقطع متوسطه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم مثه توام خودم هیکلمو دوست دارم ولی اطرافیان انقد گفتن لاغری از خودم متنفرم همش میگم خیلی بد هیکل ...

اصلل گوش نده بخدا بذار هرچی میگن بگن 

♡دوستان عزیز کارهای تایپ ساده و ورد رو با کمترین هزینه براتون انجام میدم ،انجام کار با برنامه spss،مدرس دروس روانشناسی و فلسفه منطق مقطع متوسطه 
دم کرده زیره بخور سویق جو

تاثیز دارع ؟

اسم پودر چاقیت چی بود

پودر جنسینگ 

یه مدت پودر نخوری وزنت کم میشه نگران نباش

منم یه زمانی میخوردم ولی وزنم برگشت اما بعد ازدواج و زایمان دیگه وزنم بالارفت و پایین نیومد

حسرت روزای لاغریمو میخورم

4 تا سقط پشت سرهم داشتم دعا کنید مامان بشم و خدا یه نی نی سالم وصالح بهم بده 99.9.9 خدا جون یه نی نی سالم و صالح میذاره تو دلم    خدا جونم ممنونم که کنجدمو گذاشتی تو دلم و ناامیدم نکردی😙😙😙 من 99.9.9 باردارشدم و خداروشکر تو 6هفته قلب نی نیم میزنه.خدا اینبار برام نگهش دار 😍😍😍 الان که 99.11.19 هست نی نی نازم 13 هفته هست و خداروشکر تو سوگرافی غربالگری همه چی اکی بود   دختر عزیزم خیلی خوش اومدی به این دنیا 1400.5.12      خدایا شکرت...  در تاریخ ۱۴۰۲.۶.۲۹ نی نی دومم هم توراهه و۱۷ هفته هستم😀😀😊😊 خدایا از لطفت ممنونم ایشالا این یکی هم صحیح و سالم و خوشگل باشه باتشکر خداجونم😘
منم ۵۷بودم شدم ۷۰😭

بخدا آدم آتیش میگیره 🥲💔

دیگه زیادی گوش کردی خودتو به فنا دادی

🥲💔

یه مدت پودر نخوری وزنت کم میشه نگران نباش منم یه زمانی میخوردم ولی وزنم برگشت اما بعد ازدواج و زایم ...

کامل برگشت من پودر جنسینگ خوردم بنظرتون همش برمیگرده ؟اخه من خیلی پرخوری هم داشتم 

تاثیز دارع ؟

اره من لاغرم اینارو استفاده کردم برا یچی دیگه

لاغرترم کردن.داشتم از صفحه روزگار محو میشدم😂

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون