2777
2789

بچها یچیزی منوخیلی اذیت میکنه

کسی تجربه داره خلاص شم از شرش

کسی تاحالا حزر ابودجابه نوشته؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فق ی بار جن‌ دیدم ولی نه اذیت نشدم البته ی چن بار ی اتفاقایی افتاد اما اونجوری نبودی مگ‌چجوری میش ...

وقتی تو عالم خواب و بیداریم سنگین میشم گاهی صدای گریه میاد گاهی کسی دردسشویی باز میکنه میره دسشویی 

گاهی شکل شوهرم میشه

وقتی تو عالم خواب و بیداریم سنگین میشم گاهی صدای گریه میاد گاهی کسی دردسشویی باز میکنه میره دسشویی&n ...

خو عزیزم برو پیش دعانویس حتما ازش حرز بگیر همراهت داشته باش تو اتاقتم قرآن بزار 

خو عزیزم برو پیش دعانویس حتما ازش حرز بگیر همراهت داشته باش تو اتاقتم قرآن بزار 

رفتم دوتا دعا نوشت ولی بازم اذیت شدم

میگم حرز ابودجابه خیلی کارسازه میخوام خودم بنویسمش

برای یکی از که میشناسمش اتفاق افتاده بود و تا شوهرش می‌رفت سرکار اذیت میشد تقریبا مثل شما از اون خ ...

منم همینجورم

ولی من فقط خونه خودم نیست همه جا همرامه همجا اذیتم