2777
2789

خانما من با نامزدم یه ماهه عقد کردیم البته قبلش دوست بودیم به مدت یه ماه . الان پس دو ماهه باهمیمم کلا

میگه من میخوام هفته ای سه بار اونم به خاطر تو (با منت فراوان میگه ) مگه نه من روزی ۸ساعت با دوستام بودم

حالااااا چیکار میکنه با دوستاش؟؟؟ یه ۱۰تا الدنگ ببخشید ولی واقعا میگم بلانسب همه اسکللل کنار هیابون میشینن یه چایی و سیگار دیگه بعدش رو خداااا داند!!

منم خب تازه عروسم دلم میخواد شوهرم بیشتر وقتش رو با من باشه به اونا توجه چندانی نکنه 

خب خالا من باشه فرض کنیم مخالفتی ندارم ولی میگنم حداقلللل بزار منم برم بیرون مگه نمیگی به تنهایی نیاز دارم من منم خب دارم که برم کافه با دوستام بیرون 

میگه نه تو دختریی 

یعنی دیگه بدبخت شدم هر روشی رو رفتم که کمی منصرفش کنم اخرش شده هفته ای سه چهار بار 

بعد میگه از الان من فلاننن روز میرم ع.ر.ق بخورم باهاش خبببب نیازه 

الان یه ماهه دارم خون گریه میکنم فکرم رفته تا طلاق و اینا 

میشه نظرتون رو بگید واقعا حالم بده با کاربری جدید هم اومدم کسی نشناشه   

کسی کمکم نمیکنه یعنی شهر من یجوریه فقط مرد سالاره اقا هرچی گفت اون پس کسی رو ندارم چیکار کنم حالم بده

تو این دنیا همه چی سمه فقط دوز مصرفش فرق داره!👌🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر زود عقد کردی....

همهو واقعا دوست داریم . از لحاظ خانوادگی هم خیلی خداییش واقعا خوبن . پسر خوبی هم هست . سغل خوبی هم داره تنها مشکلمون اینه اینم نباشه زندگبمون گل و بلبله

تو این دنیا همه چی سمه فقط دوز مصرفش فرق داره!👌🏻

یه ماه واسه آشنایی و ختم شدن به عقد و ازدواج کم نیست؟؟

لطفا دیگه زود نرو سر خونه زندگی، کامل بشناسش ببین میتونی یا نه

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

همهو واقعا دوست داریم . از لحاظ خانوادگی هم خیلی خداییش واقعا خوبن . پسر خوبی هم هست . سغل خوبی هم د ...

تا نظرت راجع به پسر خوب چی باشه😐

والا چیزایی ک داری میگی خصوصیات یه پسر بده

رفیق باز سیگاری عرق خور

پسر بد دقیقا تعریفش چیه؟

خدایا شکرت

اولا ملاک ازدواجت یکم از نظر من مشکل داره پسری ک رفیق باز و مشروب و سیگار باشه بلانسبت و دور از زندگیتون یا میافته تو اعتیاد یا خیانت اینو قاطع برخورد کن حتی شده چند وقت قهر حسابی باشی 

دوما حریم شخصی برای هرکسی نیازه شما یه انسان بالغ هستی یعنی چی که بیرون نرو و فلان تازه اونم وقتی عقدی اصلا اجازه نگیر به هیچ عنوان فقط اطلاع بده اگه خواست بهت عذاب وجدان بده هم توجه نکن اینجور ادمها هرغلطیو براخودشون ازاد میدونن به زن ک میرسن میشن یه زندانبان

سوما همین الان زندگیتو عادت بده به مشورت دو طرفه اگه چیزی بده برا هردوتا بده اگه خوبه برای هردوتا اگه یه طرفه عادت بدی کل زندگیت میشه برده بودن کشور کلا مرد سالاره ربطی به شهر و کوچه نداره شما در ظاهر کاری کن فک کنه قدرت دست اونه ولی با زبون و تکرار مداوم یه حرف ولی ملکه ذهنش کن

ما تو جلسات مشاور درمانی برای اینجور زوجها خواب درمانی رو تجویز میکنیم به این صورت ک مثلا طرف خوابیده تو گوشش به صورت اروم و زمزمه وار یه حرفو تکرار میکنی ولی همراهش حس خوب هم میدی مثلا میگی تو بهترین مرد دنیا هستی به زنت اعتماد داری و در ازادی کامله‌....تو مهربونترینی به احساسات زنت اهمیت میدی و تو الویته  اینکار زمان بر هست ولی بشدت موثره چون در اخر فکر میکنه تصمیم رو خودش گرفته جسم خاکی درخوابه ولی خود درونی هرفرد در فعالیت ۲۴ساعته است و استراحت نداره وقتی یه چیزی رو بشنوه به مرور اون باور و تلقینش میشه و همون کارو انجام میده

عزیزم مشکلت مشکل کوچیکی نیست

خیلی مهمه

شوهرت هم رفیق بازه

هم سیگار و م ش روب میخوره 

هم مرد سالاره و به حقوق تو توجه نداره

همینا برای یک عمر عذاب و بدبختی کافیه

اینا رو گفتم چون خودم دردش رو کشیدم

پس لطفاااا هر چه زودتر برو مشاوره خیلی خوب اگر تو شهرتون مشاور خوبی نبود از شهرهای دیگه مشاوره آنلاین بگیر و در مورد ادامه زندگیت باهش مشورت کن