2777
2789

این مثل برای زمانی بود که پسر و دختر سر سفره ی عقد همو میدیدن 

نه این دوره و زمونه !

پس به خودتون ظلم نکنید قبل از عقد کردن و قبل ازینکه تصمیمتون قطعی بشه با هم برید پیش یه مشاور پیش از ازدواج خوب تا اون شخص تشخیص بده شما دو نفر باهم مچ هستین یا نه 

غیر ازین هرکاری کنید خودتون بعدها پشیمون میشید و مجبورید بعد از عقد کردن تو نینی سایت هی تاپیک بزنید و دنبال راه و روش حل مشکلاتتون بگردین

موافقین خانوما؟

دوستت دارم ، منو ببخش ، سپاسگزارم ، متاسفم 🤍میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات واسه سلامتی امام زمان بفرستی ؟ ⁦❤️

خیلی از مشکلات واقعا بعد از ازدواج اتفاق میفته....

با هم مهربان باشیم  (حدودا ۱۰ ساله که خواننده ی خاموشم...خیلی دوست داشتم یه روزی باهاتون هم کلام شم..‌خیلی از بچه های قدیمی و ثابت رو هم میشناسم.‌..همگی پایدار،بهترینای دنیا)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا باهم‌زندگی نکنن نمیتونن روی واقعی همو ببینن ک دوران عقد باز بهتره بعد عروسی روی واقعی شون رو نشون میدن😐😐

دامبلدور: هری رنج کشیدن نشون میده تو هنوز یک انسانی درد بخشی از انسان بودنه هری:پسمن نمیخوام انسان باشم.

پیش مشاور رفتیم، یماه حرف زدیم، قبلا ازدواج ناموفق داشتم فک میکردم مردا رو خوب میشناسم ولی زهی خیال باطل. 

الان میگم در بسته اس. نه خیلی خوبیا داره که فک نمیکردم داشته باشه نه خیلی بدی داره که فک نمیکردم داشته باشه. کلا متفاوته

گویند سنگ لعل شود در مقام صبر❤اری شود ولی به خون جگر شود

من معتقدم عیب های بزرگ با شناخت درست طرفین و رفتن به مشاوره کاملا مشخص میشه . عیب های کوچیک رو هم دو طرف یا باید چشم پوشی کنن بعد ازدواج یا سعی کنن با هم برطرفش کنن.