2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزار روغن داغ شه بعد بریزشون توش ،نمکم یکم بزن بهش و درقابلمه رو یرار،صبر کن دونه دونه میترکن، با دوتا پارچه قابلمه رو از رو گاز بردار هی تکون بده و بزار رو گاز که همه پفیلاها باز بشن

سحر دختر نازم،تویی غنچه بازم🌸💃🏼🎼🎤

یه قابلمه نچسب بیار روغن مایع بریزی بهتره اگه نبود جامد بعدش یکم فلفل سیاه یکمم نمک میریزی تو‌روغن میزاری رو گاز داغ بشه بعدش که داغ شد یک مشت ذرت میریزی درش و نباید ببیندی تا اولین دونه که بترکه بعدش باید درش و ببندی و دوطرف قابلمه رو با دست میگیری هی تکون میدی که نسوزه 

ببخشیدا ولی ذرت ها دو دسته ان 

خوراکی 

حیوانی(باهاش غذای دام درست میکنن)

شما گزینه دو رو خریدی😐🤌

چون ارزونه بعضی جاها میفروشن

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

برای یه لیوان ذرت ۶ ق روغن بریز توقابلمه بذار داغ داغ شه و یه ق سر خالی نمک وقتی روغن داغ داغ شد ذرت ها رو بریز و تند تند هم بزن شعله هم باید زیاد باشه مدام هم بزن  وقتی شروع کرد به ترکیدن سریع در قابلمه رو ببندو یکم قابلمه رو تکون بده وقتی شنیدی که همه ذرتها دارن میترکن دیگه تکون نده تا اروم بشن و خاموش کن 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
بزار روغن داغ شه بعد بریزشون توش ،نمکم یکم بزن بهش و درقابلمه رو یرار،صبر کن دونه دونه میترکن، با دو ...

من نمیذاشتم داغ بشه از همون اول با روغن می‌ریختم تپ قابلمه

باید زیر قابلمه زیاد باشه 

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)