2777
2789
عنوان

نامزدی

537 بازدید | 30 پست

دوستان من و همسرم یه هشت ماهی هست عقد کردیم و فعلا کنار هم نیستیم بنابر دلایلی،

قبلش با هم دوست بودیم و شرایطمون مثل الان بود دیر همو میدیدیم ولی خب تلفنی و ویدیو کال در ارتباط بودیم. الان مشکلم اینه بعد ازدواج کمتر خبر منو میگیره. یا اصلا حوصله نداره که حرف بزنیم. چند بار هم بهش گفتم یه روز خوب میشه بعد دوباره همین روند جدیدش تکرار میشه.

حالا نمیدونم من حساس شدم یا اون عوض شده. امروز هم بهم میگفت باید ببرمت مشاوره. ولی من فکر میکنم من مثل قبل هستم اون فرق کرده نیاز به مشاوره داره.😐

به نظرتون گیر ندم خودم هم خبرش کم بگیرم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نمیخوام شما رو بترسونم و دل زده کنم ولی دوستان میگن بعد از عقد و ازدواج طبیعیه ولی به نظر من اصلا اینجور نیست.من بعد از ۸ سال دوستی والانم دوساله ازدواج کردیم مثل قبلیم

ممکنه بخاطر مشکلات اقتصادی و ازدواج مردها کم حرف میشن.اما تو سعی کن رفتاری نشون بدی ک بیشتر باهم حرفدبزنید.بیرون برید.زیادم گیر نده بهش وقتی خودش حوصله داشته باشه باهات حرف میزنه.اما هرچیزی طولانیش مشکل ساز میشه.

لالایی چربطی به شب بخیر داره؟ شب بخیر مث سلام احوال پرسیه

وقتی توقع شب بخیر داری باید برات لالایی هم بخونه که خوابت ببره دیگه

کاربر آقا اگه داری اینو میخونی لطفا برای رضایت شغلیم و رسیدن به جایگاهی که میخوام دعا کن .وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.تورو خدا این روزای هوای اون مغازه دار کوچیکی که تنها منبع درامدش مغازشه،اون راننده ای که تنها منبع درآمدش ماشینشه رو داشته باشید و براساس جو سازی یه عده زندگی رو به کام زن و بچهاشون تلخ تر نکنید🙏
وقتی توقع شب بخیر داری باید برات لالایی هم بخونه که خوابت ببره دیگه

خب صبح تا شب نیستش حرف نمیزنیم شب میاد یه پیام میده تا من جواب میدم اون خوابش برده من میمونم به انتظار جواب

یا وسط چت خوابش میبره

توقع زیادیه؟