2777
2789
عنوان

بزرگترین موفقیت زندگیتون چی بوده؟

361 بازدید | 33 پست

چقدر براش تلاش کردین؟

میشه واسه اینکه ی ازدواج خوب داشته باشم صلوات بفرستی؟؟اگه فرستادی بگو تا منم بفرستم / پس هر وقت دعا کردی گمان کن دعایت پشت در است .امام صادق (ع)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تونستم رشته تجربی بردارم و اطلاعاتم ۱۲ سال نه ۹ سال نمیدونم 

مستقل باش دختر🥲رویای من دانشجوی پزشکی بودنه تولد سال بعدم این قول رو تا ابد به خودم میدم🤍🙋🏻‍♀️سوال پزشکی داشتین تا حد دانشم کمکتون میکنم🤍

تا اینجای زندگیم واقعا هیچی😐

وزن اولیه 68  وزن فعلی 55   وزن هدف 55🍓 هر سیاره مدار خودش رو داره که شبیه هیچ‌کس دیگه نیست!                                                                  سحر لحظه‌ایه که بعد از شب طولانی اولین بارقه نور به یه سیاره می‌تابه!                                                                     طلوع در مدار هر سیاره در زمان مخصوص خودش اتفاق میفته و هر کدوم در مسیر مخصوص خودشون به دنبال سحر خودشون هستن …                                            من در جستجوی سحر خودم هستم ...🍓

تونستم با زیر بغلم صدای 💨 در بیارم 🥴

براستی زن بودن کار مشکلی است، مجبوری مانند یک کدبانو رفتار کنی همانند یک مرد کار کنی شبیه یک دختر جوان به نظر بیایی، و مثل سالمندان فکر کنی...🥲🌱🤍

فعلا هیچی دعا کنید به هدفم برسم🥺🌸🙏🥰

من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4

رتبه درسی اوردم حدودا چند ماه

با وجود حال نه چندان خوب و یه جورایی از صفر بعد از بارها شکست شروع کردم برای کنکور 

به زودی هم درمان افسردگیم و کنکور ♥️💪

با توجه به اینکه نی نی سایت به حریم خصوصی و نظرات کاربران توجه کافی ندارد و فضای امنی برای فعالیت فراهم نمی‌کند، بنده دیگر در این سایت فعالیتی ندارم.

تونستم با زیر بغلم صدای 💨 در بیارم 🥴

😄😄😄😁

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐

با همسرم ازدواج کردم، ادامه تحصیل دادم، با تمام سختیاش کار کردم...

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.