2777
2789
عنوان

کرم ترمیم کننده عالی

26875 بازدید | 16 پست

سلام دوستان قیمتش مهم نیست،چون بعصی از کرم‌های گرون هم نتیجه نمیدن، اگه چیزی میشناسین که نتیجه گرفتین معرفی کنید وگرنه از روی قیمت داخل سایت نمیشه گفت کدوم بهتره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چند وقته سیگل میزنم اما طبق دستورش که روزی دوبار هست نمی‌زنم هر سه روز یک بار بعد از حمام یک مرتبه میزنم به نظرم تاثیر داشته بهتر شده جای لک جوشام 

کلا ترمیم کننده باید طولانی مدت استفاده بشه

از دیار شهر باران 

من دوسال پیش ترمیم کننده هیدرودرم خریدم. عالی بود 

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

سلام عزیزم  من کرم ترمیم کننده سی گل استفاده می‌کردم ولی دکتر بهم گفت یه قوی تر استفاده کن و ل ...

لایسل بهتر بود یا سیگل؟؟ 

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

لایسل بهتر بود یا سیگل؟؟ 

من پوستم نرمال بود سی گل استفاده می‌کردم چند ماه 

ولی این سری پوستم نازک و خشک شده بود رفتم دکتر گفت لایسل بگیر 

عزیزم از سیگل راضی بودم لایسل رو دو روزه دارم میزنم هنوز نتیجه رو ندیدم 

من پوستم نرمال بود سی گل استفاده می‌کردم چند ماه  ولی این سری پوستم نازک و خشک شده بود رفتم دک ...

آهان 

مرسی عزیزم از پاسخت

مممنونم از پاسخت،نتیجه اش خوب بود؟برای جای بخیه میخام

اره خوب بود منم برا رد بخيه استفاده كردم  اگه مرتب استفاده كني بهتر نتيجه ميگيري

كم حرفي رو ...پاي بي احساسي نزارين آدماي ساكت لطيف ترين احساساتو درونشون پرورش دادن و هرجا كه لازم باشه بروز ميدن..!