2777
2789

دیروز خونه خودم بودم، شوهرم گفت برو خونه بابات. چون شب قبلش حالم بد بود و خیییلی وقت بود ک نیومده بودم خونه بابام.... 1 و نیم ماه بود ک نیومده بودم

حالا از دیشب داداشم اومده دنبالم اومد خونه. شوهرمم خونه بود داداشم قلیون کشیدن باهاش و ی ساعتی بودن. بعدش داداشم منو آورد خونه بابام و کلی حالم عالیه از دیشب ک اومدم

فقط ی چیزی ک هس شوهرم بهم پیام نمیده یا زنگ نمیزنه 😐

خوشم نمیاد ازین کارش

خودمم بهش پیام دادم ولی سرد جواب میده

باهم مشکلی هم نداشتیم نمدونم چشه😑

چکار کنم بنظرتون

دیشبم اینجوری جواب پیام داده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لی ب لالاش نزار خواهر یبار بپرس خوبی ؟ تمام 

تو باید براش ناز کنی ن اون 

😌گویند ک هر تیره شبی را سحری هست خدایا روزی صد هزار بار شکرت بابت تو دلی که بعد از انتظار بهم دادی  خدا جونم مراقب حسامم باش و سالم تو بغلم بزارش   دوستت دارم قلب مامان روح بابا منو بابایی با عشق منتظر لمس دستاتیم
محمد امین؟🤔

شتت آشنا در اومددددد

خدایا ن بهم اخلاق دادی😒ن جذابیت دادی😒تو ایرانم ب دنیا اومدم😒خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😂😐نمیگی بسه باران🤭😂انقد تیکه ننداز،هرکی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی 🥺اونوقت کافیه یک نفر  یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی🤕خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی فداتشم 🤭
من خیلی حساسم 🥲🥲🥲

نباش.اگ نمیتونی بمون تو خونت جفت شوهرت

تو عید قربان،توسط شوهرم قربانی شدم...تو شوک هستم انگار خوابم و منتظرم بیدار شم ولی میدونم که خواب نبود 😔💔از خدا میخوام کمکم کنه بتونم تحمل کنم این اتفاق شوم و کثیف رو بماند به یادگاری1402/4/8
لی ب لالاش نزار خواهر یبار بپرس خوبی ؟ تمام  تو باید براش ناز کنی ن اون

والا بخدا 

نمدونم چرا من اینقدر حساسم 

اون ک اصن عین خیالشم نیس

یعنی تا 4 روز دیگه ک من خونه بابام هستم بهش ن زنگ ن پیام بدم؟ 

داری بهونه می گیری

جنایت_نامرئی (سهیل سلیمی)برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf،عضو انجمن علوم و فناوری نوین امریکا نویسنده، تهیه‌کننده و کارگردان متخصص مطالعات استراتژیک فرهنگی مشاور رسانه‌ای آزمایشگاه پژوهشی فضای سایبر دانشگاه تهران.                       @SOHEILSALIMI. در ایتا جستجو کنید              برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf