2777
2789
عنوان

بیاید بگم امروز تاکسی چیشد🫡

310 بازدید | 18 پست

امروز داشتم میرفتم جایی ک سوار تاکسی شدم.بعدش ی دختره ک دانشجوهم بود امد نشست کنار من.بعد یه دیقه ی پسر دانشجو هم امد نشست جلو.تو دستش ی گل کاغذی قرمز ک توی باکس برای تزیین میزارن از اونا بود.بعد گل و یدونه شکلات تعارف دختره کرد.دختره گل رو گرف ولی شکلات رو نه.بعدش فکر کرد شکلاتو بمن تعارف میکنه ولی من اصلا اهمیت ندادم.بعد یهو دختره برگشت بمن گف بفرما.منم گفتم ن ممنون.بعد پسره شکلاتو برگردوند گذاشت تو پلاستیک.😑😑

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پسره یهو ی گل برداشت داد دست دختره.بای شکلات.دختره گل رو گرف ولی شکلات نه.اونم تو تاکسی😂

چرا اینکارو کرد؟؟

You know the difference between you and me... you want to achieve your goal to live better, but I fight until I die... I have to be stubborn because I have no choice but to be stubborn... I have 3 goals that I have to achieve... But only a fool talks about his future... I will come back whenever I succeed
چرا اینکارو کرد؟؟

نمیدونم.هردو فکر کنم مقصدشون دانشگاه بود ولی نمیدونم قصدش جی بوده.تازه شکلاتم بهش داد دختره نگرف.بعد دختره بمن گف بفرما.منم گفتم نه ممنون.

من نگفتم عجیب.فقط تعریف کردم چون یهو بهش داد بدون هیچ حرفی تازه گل رو گرف ولی شکلاتو نه.

حتما رژیم‌بوده  ک  شکلات  و نگرفته بنظر من  بی احترامی  هست چیزی تعارف کنند و نگرید حتی اگر نخوردیش

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم
حتما رژیم‌بوده  ک  شکلات  و نگرفته بنظر من  بی احترامی  هست چیزی تعارف کنند ...

منکه متاهل بودم نگرفتم حتی اگر طرف بدش بیاد ولی دختره تعجبم امد ازش چرا اینکارو کرد.خب هردوشو میگرفتی..ن بابا رژیم چی.لاغر بود.

منکه متاهل بودم نگرفتم حتی اگر طرف بدش بیاد ولی دختره تعجبم امد ازش چرا اینکارو کرد.خب هردوشو میگرفت ...

شاید گفته  شکلاته  بمونه  برا  شما 

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم