2777
2789
عنوان

بچم😭😭😭😭😭کمک

454 بازدید | 45 پست

سلام پسرم نزدیک ب سه سالشه وتوشکمش یه غده داشت تو۱سالگی عملش کردیم وتوسونوها نوشته بود غده بیضی شکلی که توش پرازرگهای خونیه 

خلاصه عمل شد تومشهد جراح اطفال بردیمش

تودوسالگی دوباره همونجاش دراورد واندازه قبلی بود دوباره بردیمش مشهد گفتن اینا ریشه داره اگ بخاییم کلا ریشه روبکنیم کبدکلیه واینا باید دربیاد ینی امکان نداره ریششو برداریم برین هرموقع سرعت رشدش زیادشد بیارین دوباره عمل کنیم الان دوسالو۷ماهشه وغده هاش شدن چهارتا😔😔😔 

الان میخام ببرم تهران یکی میگه باید متخصص غدد ببری یکی میگه همون جراح اطفال 

تهرانیا یه دکترخیلی خوب دراین باره معرفی میکنید اصن چ دکتری ببرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جان بگردم واسه دلت 

خدا هیچ کسو با بچه ش امتحان نکنه

منم تجربه شو داشتم

اول برای حال دلم و دلت یه صلوات بفرستید...{الهم صل علی محمد و آل محمد}...دوم با هم مهربون باشید، به اندازه کافی تو جامعه پاچمونو میگیرن.... سوم اگه کامنتام دور از ادب بود یا کسی رو ناراحت کرد، ممنون میشم بهم تذکر بدید.... چهارم برای حال خوبتون دعا می کنم برای حال خوبم دعا کنید....  

عزیزم پسرخاله منم تو ۴سالگی داشت دوسری عمل کرد بازم درآورد 

آخرش تو ۵سالگی بردن طب سنتی خیر ببینه نمیدونم چه دارویی داد ریشه اش خشک شد توشکمش 

حدود ۷سال پیش بود الان ۱۲سالشه

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤