2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو ارسال نظر ک زدی ی عکس عکس شبیه گالری اونو بزن عکسی ک میخوای بفرس

ﺗﻭ #ﺳﺭﻧﻭﺷﺕ ﻣﺍ ﺍﺻﻟﺍ ﭼﻳﺯﻯ ﺑﻩ ﺍﺳﻣ #ﺧﺷﺑﺧﺗﻯ ﻧﺑﻭﺩ ://🍂                 توی آینه انعکاس #دختری رو می‌بینمکه لبخندش درد میکنه:)))       قَ‍‌ل‍‌ب ن‍‌ی‍‌س‍‌ت ک‍‌ه ق‍‌َب‍‌رِس‍‌ت‍‌ونِ آرِزوه‍‌اس‍‌ت.     #غرور ب‍‌هت ق‍‌درت م‍‌‍‌ی‍‌دہ ول‍‌ی ش‍‌اد ب‍‌ودن‍‌و ازت #م‍‌‍‌ی‍‌گ‍‌ی‍‌رہ!(: 

فک کنم پسره

ﺗﻭ #ﺳﺭﻧﻭﺷﺕ ﻣﺍ ﺍﺻﻟﺍ ﭼﻳﺯﻯ ﺑﻩ ﺍﺳﻣ #ﺧﺷﺑﺧﺗﻯ ﻧﺑﻭﺩ ://🍂                 توی آینه انعکاس #دختری رو می‌بینمکه لبخندش درد میکنه:)))       قَ‍‌ل‍‌ب ن‍‌ی‍‌س‍‌ت ک‍‌ه ق‍‌َب‍‌رِس‍‌ت‍‌ونِ آرِزوه‍‌اس‍‌ت.     #غرور ب‍‌هت ق‍‌درت م‍‌‍‌ی‍‌دہ ول‍‌ی ش‍‌اد ب‍‌ودن‍‌و ازت #م‍‌‍‌ی‍‌گ‍‌ی‍‌رہ!(: 
خودت دختر دوس داری یا پسر ؟بچه چندم؟حالت هاتو بگو شاید تونستیم حدس بزنیم منم باردارم تازه رفتم ۱۵هفت ...

دوست دارم بدونم چیه فرقی نداره چی ولی دل تو دلم نیس بفهمم چیه بچه اولمه میل ب ترشی دارم علائم دیگه ای ندارم

شما خودت چه حالتایی داری؟  من خودم که عشق پسر ام بچه اول ام  و واقعا دوست دارم پسر باشه ب ...

پس شماام بارداری بسلامتی عزیزم،من بچه سومم هست و خودم میخواستم بیارم و ناخواسته و بدون برنامه ریزی نیست دروغ چرا منم دوست داشتم بچه اول پسر باشه که وقتی بزرگ شد هوای خواهرشو داشته باشه اما حالا دوتا دختر گل دارم ک با دنیا عوض شون نمیکنم ب صد تا پسر می ارزند،و وقتی دومی رو باردار بودم دختر اولم با وجود سن کمی ک داشت خیلی درک میکرد و کمکم بود الآنم خیلی هوای خواهرشو داره و چون هم جنس اند نگرانی ندارم که تنها پیش هم بزارم 

دوست دارم بدونم چیه فرقی نداره چی ولی دل تو دلم نیس بفهمم چیه بچه اولمه میل ب ترشی دارم علائم دیگه ا ...

چن هفته ای؟ 

کاربری اصلیم مال سال 96 که پرید 😢😢اگه کسی میدونه بهم بگه چطور برش گردونم
دوست دارم بدونم چیه فرقی نداره چی ولی دل تو دلم نیس بفهمم چیه بچه اولمه میل ب ترشی دارم علائم دیگه ا ...

من تهوع هام هفته هفت تا دوازده بود و بیشتر ظهر به بعد،میل ب میوه خیلی ندارم و بیشتر نارنگی و انار و خرمالو میخورم،همیشه گرسنمه و بشدت ضعف میکنم و فشارم روی هشت و نه،میل ب غذا های نونی،تخم مرغ آبپز با نمک و گوجه خام و نمک،دارم و گوشت توی خورشت دوس ندارم اما کبابی باشه میخورم ذرت دوس دارم و فلافل میام می‌ره و ساندویچ ژامبون هوس ترشی فصل کردم چند وقته اما شیرینی جات هم میخورم نه که بدم بیاد،از ظاهرم مشخص نیست باردارم و شکمم کوچیکه،کم خواب شدم تقریبا و دست و دلم ب آشپزی نمیره،ب این تست های خونگی ام اعتقاد ندارم و هیچکدومو نکردم،این حالتهام