2777
2789
عنوان

غدد لنفاوی گردن

184 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها یه چند هفته ای هست که یه چیزی اندازه عدس تو گردنمه خیلییییی استرس دارم خیلیییییا ....اگه تجربه ای دارید لطفا بگید بهم😢یه وقت نمیرم😢😢همش فکرای بد میاد تو سرم

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانومی مشکل شما حل شد؟

سلام من چندتا دکتر و سونو رفتم ازمایش چکاپم دادم دکتر گفت اون طبیعیه و هیچی نیست 

منم دیگه بیخیالش شدم

سلام من چندتا دکتر و سونو رفتم ازمایش چکاپم دادم دکتر گفت اون طبیعیه و هیچی نیست  منم دیگه بیخ ...

منم به یه دکتر عمومی نشون دادم گف چیزی نیس اونا 

من لوزه هامم سنگ لوزه داره نمیدونم از اونه یا چی 

چون چند سال پیشم لوزه هام چرک کرد غدد لنفاوی گردنم بزرگ شد از دو جا 

سلام من چندتا دکتر و سونو رفتم ازمایش چکاپم دادم دکتر گفت اون طبیعیه و هیچی نیست  منم دیگه بیخ ...

من تو ازمایشم خیلی کم لنفوسیتم بالا بود یعنی از حد نرمالش ۴تا بالاتر بود که به دوتا دکتر نشون دادم گفتن چیزی نیس میتونه بر اثر سرماخوردگیم برا بالا حتی نمیدونم دیگه

من تو ازمایشم خیلی کم لنفوسیتم بالا بود یعنی از حد نرمالش ۴تا بالاتر بود که به دوتا دکتر نشون دادم گ ...

حتی عفونت دندون هم میتونه 

دندونام درد نمیکنه پارسالم درست کردم ولی لوزه هام کلا دون دونه سنگ لوزه دارم 

فکر میکنم سنگ لوزه خودشم عفونت حساب میشه دیگه