2777
2789
عنوان

یک ماه بکوب کنکوری خوندم خسته ام..

147 بازدید | 10 پست

از دوسال و نیم صفر مطلق با روزی ۱۰ ساعت شروع کردم و یه ماه و ۵ روزی خوندم الان حس خستگی دارم

اینم بگم قبل کرونا اوسطوره ای بودم واسه خودم

بعد کرونا فنا شدم

دلم دبیرستانمو میخواد من جون کندم تیزهوشان قبول شدم نفرسوم شهر شدم شانس من تا من رفتم دهم کرونا اومد دبیرستانم رفت رو هوا

درصد های قلم چیم حدودی زیست۶۰

فیزیک۷۰

شیمی ۵۰

ریاضی۴۰

هی خدا چکار کنم الان؟حس میکنم نمی تونم ادامه بدم

آدمک آخردنیاست بخند آدمک مرگ همینجاست بخند دست خطی که تورا عاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند آدمک خرنشوی گریه کنی کل دنیا به تماشاست بخند/دلتنگم و با هیچ کسم میل سخن نیست کس درهمه افاق به دلتنگی من نیست/صدبار بشکنم گچ میگیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پشتی ؟

اره

آدمک آخردنیاست بخند آدمک مرگ همینجاست بخند دست خطی که تورا عاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند آدمک خرنشوی گریه کنی کل دنیا به تماشاست بخند/دلتنگم و با هیچ کسم میل سخن نیست کس درهمه افاق به دلتنگی من نیست/صدبار بشکنم گچ میگیرم

منم امروز دیگه فشار بهم اومد و استراحت میکنم.اما خب از خستگی و فشار مریض افتادم امروز.

پیوسته جلو برو که خسته نشی

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست.از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند.خالقِ گزارش کار شبانه در نی نی سایت.برای شادی روحم صلوات بفرست لطفاً.
منم امروز دیگه فشار بهم اومد و استراحت میکنم.اما خب از خستگی و فشار مریض افتادم امروز. پیوسته جل ...

برام دعا میکنی؟

همه زندگیم درسمه

برام دعا میکنی؟ همه زندگیم درسمه

آره حتما‌💖🌺

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست.از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند.خالقِ گزارش کار شبانه در نی نی سایت.برای شادی روحم صلوات بفرست لطفاً.