2777
2789
عنوان

خانم ها آقایون بیان کارتون دارم

133 بازدید | 18 پست

بچه ها من دیروز عضو سایت reddit شدم ولی هر چی کامنت میزارم یا ارسال نمیشن یا اگه هم ارسال بشن نه کسی لایک میکنه نه ریپلای میکنه حتی جواب سوالامم نمیدن اصلا انگار وجود ندارم 😐

پ ن:reddit یه سایت آمریکایی مثل نی نی سایته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید اونجا قفل شد زبان انگلیسی عالیه درصدش برای دختر و پسر فرق نداره کنکور زبان بده رتبه خوب بی ...

ولی به من گفتن درصد قبولیش برا دخترا خیلی خیلی کمه و اولویت با پسراست

ولی به من گفتن درصد قبولیش برا دخترا خیلی خیلی کمه و اولویت با پسراست

نه

خوب آلان معلم مرد نمیتونه مدرسه دخترونه درس بده

په مدرسه دخترونه کی درس میده زبان؟؟

پسر دانشجو‌ ترم ۷ دبیری زیست 
نه خوب آلان معلم مرد نمیتونه مدرسه دخترونه درس بده په مدرسه دخترونه کی درس میده زبان؟؟

نمی دونم چیکار کنم واقعا یکی میگه فقط برا کنکور تجربی بخون و زبانو ول کن از یه طرفم میترسم به چیزی که علاقه دارم نرسم 

نمی دونم چیکار کنم واقعا یکی میگه فقط برا کنکور تجربی بخون و زبانو ول کن از یه طرفم میترسم به چیزی ک ...

به زبان علاقه داری؟؟؟

اگه تجربی رتبه خوب بیاری رشته بهتر از فرهنگیان میتونی قبول بشی

به زبان علاقه داری؟؟؟ اگه تجربی رتبه خوب بیاری رشته بهتر از فرهنگیان میتونی قبول بشی

من دبیری زیست میخونم یه ترم دیگه دارم

دو هفته هست برای کنکور میخونم من رتبه ۳۵۸۸ سال ۹۸ آوردم اشتباه کردم اومدم فرهنگیان

به زبان علاقه داری؟؟؟ اگه تجربی رتبه خوب بیاری رشته بهتر از فرهنگیان میتونی قبول بشی

بله به زبان علاقه دارم ولی مشاورم گفت میتونی تو تجربی رتبه خوب بیاری و گفت عمرتو با رشته زبان تلف نکن