2777
2789

من آی بی اس دارم والان هفته ی دهم هستم واقعا اذیتم خیلی شکم درد دارم موقع دفع اذیت میشم 

دکتر خودم نبود رفتم پیش پزشک دیگه ای گفت فقط استرس نداشته باش ولی خوب نشدم داروهاشم بی تاثیر بود

الان نوبت زدم دکترخودم برم چون دردش غیرقابل باوره و خیلی اذیتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من آی بی اس دارم والان هفته ی دهم هستم واقعا اذیتم خیلی شکم درد دارم موقع دفع اذیت میشم  دکتر ...

انشالا هرچه سریع تر خوب بشی.وبچه هم بسلامتی دنیا بیاد🥰من الان که اقدامم فکر کنم به خاطر استرس بیماریم شدیدتر شده تو بارداری خدا به دادم برسه😔عزیزم ممنون میشم به نتیجه ای رسیدی به ماهم بگی🙏

توکل برخدایت کن .کفایت میکند حتما🌹
فكر نكنم امروز ميخوام برم دكتر ببينم ميشه يا نه

انشالا هم حال خودت بهتر بشه وهم نی نی سالم بدنیا بیاد.عزیزم ممنون میشم اگه رفتی دکتر به نتیجه ای رسیدی بگی🥰

توکل برخدایت کن .کفایت میکند حتما🌹
کمردرد هم دارید ؟ نفخ چطور؟ کمردرد بخاطر این سندرم هست یا بارداری؟؟؟

كمر درد گاهي اوقات دارم ولي به سندرومخ ربطي نداشت، نفخم اگه آش و خوراك لوبيا و دوغ بخورم اره