2777
2789
عنوان

چادری ها لطفا بیاین

545 بازدید | 30 پست

اگه خاستگارتون از نظر های دیگه خوب باشه ولی به دلش نباشه که شما چادر بزنی یا اینکه از اولش درمورد اینکه چقدر چادر میزنی ازت سوال بپرسه ردش میکنید یا نه

با توجه به اینکه سنتون برای ازدواج داره زیاد میشه

یکی از خواهرام چادریه و این مشکل براش پیش اومده 

متاهل💍❤

چادری هستم اما ب وقتش هم با مانتوهستم.. زیاد گیر نمیدم ک حتتتتما همه جا چادر سرم باشه، بخاطر همین مشکلی ندارم..

البته ک نظر خودم صددرصد مهمتر از بقیس

نخووووون امضامو                                                               مگه نگفتم نخون؟حالا که خوندی لدفااا یه صلواتم بفرس برام، مرسی اه😂❤ جان جدت لایکم نکن🤕  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عاشق چادرمم چون اعتقادمه و به هیچ عنوان نمیتونم قبول کنم 

همیشه گذشتن مقدمه رسیدن است!🌱💛 گذشتن از لذت های کوچک برای اهداف بزرگ...راستی رفیق بزرگی میفرماید جز آنکه دل به خدا سپرده رسم دوست داشتن نمی‌داند...🙃 راه خدا = عشق = آرامش

عزیزم این مورد اعتقادیه

و به شخص خواهرتون برمیگرده

بعضیا براشون انقدر موضوع اعتقادی مهم هستش که اصلا جزو شروط ازدواجشونه

بعضیاهم نه 

باید خودشون کامل بهش فکر کنن که بعدا همین مشکلات ساده که میشد قبل ازدواج با خودشون برطرف کنن نشه مشکلات عمقی🌹

میشه برام یه دونه صلوات بفرستی !؟ان شا الله حاجت روایی خودت 🌱

عزیزم خدا خودش میگه ازدواج از همه چیز مهم تره دین با ازدواج کامل میشه نه با چادر با مانتو هم میتونی شیک باشی و محجبه حتی با کت شلوار . پس ازدواج و خوشبختیشو فدای چیزی که خدا هم تاکید نکرده نکنه. تاکید دین بر ازدواجه. من شوهرم خیلی معتقده اما از چادر خوشش نمیاد ‌ . البته هیچ وقت به حجابم کار نداشته جون کامل نیست حجابم اما با احترام میگم حجابشو جور دیگه حفظ کنه اگه همه شرایطای طرف خوب باشه

روانشناسی کودک

منم چادری نیستم ولی اگه بودم هیچ وقت به خاطر  ازدواج چادرمو کنار نمی داشتم 

خب اگه منو میخواد باید همین جوری بخواد 

اگه تغییر کنم که من نیستم یکی دیگه میشم

روزمرگی های یک پرستار .... من دوست دارم با شما دردو دل کنم 🙂🌈....بنویسید امیدوارترین بودیم آن زمان که تن هایمان آغشته درد و زخم بود ....عکس پروفایلم خودم نیستم ⭐آقایون محترم سایت درخواست ندید و توی تاپیکام شرکت نکنید...

منم چادریم قبول نمیکردم ولی این روزا خیلی سختمه اوضاع خراب شده میترسم برم بیرون 🥲

عضو گروه بنفش تاپیک مانکن های زیبا 💪  وزن شروع : ۷۴ وزن هدف: ۶۰  تاریخ شروع رژیم ۳ مرداد ۱۴۰۱    👈👈👈👈 وزن جدید ۷۱ و ۳۵۰ در تاریخ ۱۵ شهریور  من میتونم با توکل به خدا 🥰😘😘😘

من بد حجابم ولی حاضر نیستم بخاطر یکی دیگه تغییر عقیده بدم

چادری هم بودم همینطور 

ترجیح میدم ازدواج نکنم تا اینکه با یکی که منو بخاطر پوشش رد کنه ازدواج کنم

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜