سلام دوستان. من دو ماهه ال دی میخورم. خواستم بدونم وقتی روز پنجم پریود قرص رو میخوریم و پریود قطع میشه روز بعدش آیا لازمه از یه روش دیگه هم استفاده کنیم یا خود قرص جلوگیری میکنه.
سوال دومم اینه که مولتی ویتامین با ال دی تداخل دارویی داره؟؟
نیاز نیست طبیعی جلوگیری کنی .ویتامین هم ربطی ندارع پنج سال ال دی خوردم
دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من هرگز از رحمتخدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
من چندساله که میخورم روز پنجم که میخورم قطع نمیشه بعداز دوروز قطع میشه دیگه همون قرصه روش دیگه ای هم نداریم درباره مولتی هم فک نکنم چون ویتامین هستش اشکال نداره
جسارتا اینکه میگن باعث چاقی و میگرن و کمر درد میشه واقعیته؟
نه یه گرم هم چاق نشدم .فقط یکم عصبی میکنه خب هورمون هست .الان قرص سرما خوردگی هم بزنی نت کلی عوارض میاره .من خوردم چون اگ باردارمیشدم صد درصد مجبور بودم سقط کنم که اون سقط برام بدتر بود پس این قرصو ناچار خوردم
دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید
خود قرص کافیه روش دیگه نمیخواد... نه تداخل نداره..شش هفت ساله میخورم ال دی
ممنون فدات. البته من روش دیگه ندارم ولی یکی از دوستان اینجا گفته بود یک هفته بعد از پریود ممکنه قرص جواب نده روش دیگه استفاده کن دیگه برا همین دودل بودم
ممنون فدات. البته من روش دیگه ندارم ولی یکی از دوستان اینجا گفته بود یک هفته بعد از پریود ممکنه قرص ...
نه عزیزم این فقط برای اولین بار هست که مصرف میکنی ماما میگه محض احتیاط هفته اول طبیعی هم جلوگیری داشته باشه...دفعه های بعد دیگه لازم نیست ..همون قرص کافیه
من هرگز از رحمتخدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
خانما میشه بگین اگر نخوایم پریود بشیم یه ماه، از کی باید ال دی بخوریم؟؟؟ من ۲۷ این ماه تاریخ پریودمه ...
از فردا تا بیستم نهایت باید بخوری