2777
2789

سلام. من میبرم پسرمو اتفاقا شیرازم هستیم. ولی زیاد نمیبرم چون مریضی زیاد شده. خیلی خوبه کلی سرگرم میشه

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه مشت تاپ سررسره وسایل بازی داره اتاق اسنایی با مشاعل داره.بد نیست واسه بچه خوش میگذره بهش ولی الان که فصل مزیصیاست بنطرم فایده نداره🤭دم دقه که چیا رو صد عفونی نمیگن 

کجاها هست چ‌بازی های داره؟ساعتی چند 

بزنی تو گوگل مپ خانه بازی همه خانه بازی ها رو نشونت میده. من خانه بازی نزدیک خونمون میرم خیابون فدک. شن بازی، استخرتوپ، ترامپلین، دکتربازی، آشپزخونه و... اینا رو داره. خیلی سرگرم میشه پسرم. ساعتی۴۸تومن

یه مشت تاپ سررسره وسایل بازی داره اتاق اسنایی با مشاعل داره.بد نیست واسه بچه خوش میگذره بهش ولی الان ...

آره دقیقا مریضی خیلی زیاد شده من اولای مهر پسرمو زیاد میبردم مریض شد🥺البته سرماخوردگی ساده بود شکرخدا. ولی دیگه نبردمش از ترسم

آره دقیقا مریضی خیلی زیاد شده من اولای مهر پسرمو زیاد میبردم مریض شد🥺البته سرماخوردگی ساده بود شکرخ ...

نبرش .نهایتا یه تایم طهر پارک محله اگر هوا گرم باشه ببر.نوه ما از وقتی رفته پیش.همش مریصه هی ازم میگیرن عاجز شدیم🤭

نبرش .نهایتا یه تایم طهر پارک محله اگر هوا گرم باشه ببر.نوه ما از وقتی رفته پیش.همش مریصه هی ازم میگ ...

آره دیگه نمیبرمش ولی تو پارک هم زیاد بازی نمیکنه فقط تا میتونه بدو بدو میکنه😅 ولی خانه بازی رو خیلی دوست داره. موندم چجوری سرشو گرم کنم🤦‍♀️😂

آره دیگه نمیبرمش ولی تو پارک هم زیاد بازی نمیکنه فقط تا میتونه بدو بدو میکنه😅 ولی خانه بازی رو خیلی ...

من با بچه خاهرم بازی کردم دیگه عادت کرده البته پنج سالشه عاجزم کرده🤭🤭🤭یه بیست تا عروسک بیشتر داره از خز و همه چی سه تا جداشون کردیم هر کدوم یه گوشه اتاق میزاریم بعد میگیم اومدن اردوگاه 🤗🤭هی همه با هم میخابن بیدار میشن تک تک میریم عدا میدیمشون میبریمشون دستشویی .میبریم شهر بازی .یا همه اینا میشن دانش اموز یکی میشه معلم .یا همه اینا میشن مریص یکی میشه دکار .تک تک میبرمشون دکتر.🤭یهو بیست تا عروسگ میچینم رو مبل میگیم اومدیم مترو یهو همه رو باهم میبریم تو جای دیگه اومدیم مهمونی .کلا همون خاله بازی بجای یه بچه میشن بیست تا 🤣🤣🤣یه بازی دیگه داریم اسباب بازیاش میاره هر کدوم تو یه قسمت پدیرایی میگیم بازی مرحله اول رد سد میریم بازی دوم بازی سوم بهش میگیم بازی هفت مرحله ای 🤣🤣🤣🤣خیاط بازی ارایشگر بازی هم داریم با همون بیست تا تک تک میبرمشون من .اون میشه خیاط کلا همه عروسکا میبریم میاریم 🤣🤣🤣تازه واسه هر کدومم یه صدا در میاریم .عاجز شدم🤣🤣ایقدی که خانوادش میرن بیرون میگه اونارو  ول کن بیا اردوگاه بزنیم خخ

من با بچه خاهرم بازی کردم دیگه عادت کرده البته پنج سالشه عاجزم کرده🤭🤭🤭یه بیست تا عروسک بیشتر داره ...

عزیزممممم وای چ خاله خوبی🥺🥺😍😍😍😍😍ماشالله چ حوصله ای داری. خوشبخال خواهرت😅. ابتکار خوبی داری تو بازیا. البته من پسرم۲سالشه هنوز این بازیا رو نمیتونم باهاش بکنم بعضی وقتا میمونم چیکار کنم. امروز کلی شعر خوندم براش ذوق کرد دست زد برام😂

عزیزممممم وای چ خاله خوبی🥺🥺😍😍😍😍😍ماشالله چ حوصله ای داری. خوشبخال خواهرت😅. ابتکار خوبی داری ت ...

تو گوگل بزن بعصیاش خوبن.پسر ماشین بازی داره توپ بازی و...البته الان کوچکه