2777
2789

سلام دوستان

پسرمن دو سالشه  ،بچه خواهرم ۱۱ سالشه ولی ریزه  

این پسر خواهرم ما میریم خونشون با بچه های من بی محلی میکنه

یا مثلا پسر کوچیکم رو از روی تخت انداخت پایین 

من سریع دویدم و متوجه کارش شد وسریع هم خودشو میزنه به موش مردگی  ، میگه خاله من که کاری نکردم حالا با بغض

خواهرمم میگه نه آبجی آرشام اونطوری نیس تو اشتباه متوجه شدی 

حالا موندم چیکار کنم ؟خونشون نرم ؟

بی خیال باشم؟

به خواهرمم بگم طرف پسرشو میگیره 

از طرفی هم نمیخوام رابطه ی ما خواهرا بخاطر بچها سر شه

آرزومیکنم واسه هرکی این امضا رو میخونه😍 وقتی دلتون پر غمه🥺    خداوند سورپرایزتون کنه واون چیزی که مدتها منتظریشین روبهتون عنایت کنه💌  واون لحظه گریه کنین گریه اییی غرق در خوشی   که خنده جوابگوی این حد از خوشحالی نباشه🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط وقتی پیش اونایی. بچتو بپا.  نزار از جلو چشمت بره اونور.  

کسایی که با درس خوندن به جای خوبی رسیدن؛ می گن کنکور مهمه.🤷🏻‍♀️‏کسایی که با درس خوندن به جایی نرسیدن؛ می گن کنکور مهم نیست و اتلاف عمر و وقته.🙂اونایی که با هنر به جای رسیدن؛ می گن خیلی خوشحالن که مسیر قلبشون رو رفتن 😊و اونایی که هیچوقت بهش نرسیدن می گن تو هنر پول نیست💀.کسی که رابطه موفقی داره می گه همراه داشتن خوبه👰🏻💍، و اونی که حس خوبی رو از رابطه نگرفته اینو نمی گه💔🤷🏻‍♀️.هر کسی نسبت به تجربیات و فکر خودش در هر حیطه ای نظر می ده پس واضحه که باید هر کسی نسخه زندگیشو خودش بپیچه.پس همیشه نیاز نیست به حرف دیگران گوش بدی

گفتم امروز به خواهرم میگم من دیگه خونتون نمیام  

نمیدونم درسته یانه

آرزومیکنم واسه هرکی این امضا رو میخونه😍 وقتی دلتون پر غمه🥺    خداوند سورپرایزتون کنه واون چیزی که مدتها منتظریشین روبهتون عنایت کنه💌  واون لحظه گریه کنین گریه اییی غرق در خوشی   که خنده جوابگوی این حد از خوشحالی نباشه🙏
همین دو تانوه هستن؟ شاید بچه خواهرت تو بچت کوچکه  و توجه ها سمت بچه کوچکتره حسودیش میشه بهش توج ...

نه من یه پسر ۹ ساله دارم

اونم دوتا داداش بزرگتر

ولی خواهرم اینو خیلی لوسش کرده

هنوز حرف بهش نزدی 

میگه من خاله با بغض

پسر من دو ماهه ست بچه یکی از اقوام یه سال و دو ماهه 

بچه من بغل پدربزرگش بود، یعنی خود پدربزرگش اومد ازم گرفتش، دختر اونا سریع دوید طرفش و دو تا نیشگون از بچم گرفت، دیدم پدربزرگ دختره میخنده و اصلا به روی خودش نمیاره، منم نوه شو دعوا کردم، البته نه دعوای آنچنانی بیشتر به در گفتم که دیوار بشنوه. 

دیگه میدونن که من رو بچم خیلی حساسم.