2777
2789

سلام بچه ها اگه میشه کمکم کنید من با خواهر شوهرم برای دانشگاه تو یکی از شهرای شمال تو یک خونه زندگی می‌کنیم با چندتا بچه هم سن خودمون خونه هامون دوره از شهر دانشگاه مون روز اول که من رفتم تو اون خونه بهم گفت خفه شو گمشو ازین خونه بیرون اونم جلو شوهرم، شوهرمم جلوش ایستاد ولی این هنوز جلو بقیه خیلی داره بهم بی احترامی میکنه ولی من هنوز که هنوزه کوچیک ترین بی احترامی بهش نکردم حالا الان پدرشوهرم پیشمه به نظرتون کارا دخترشو بهش بگم؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به شوهرت بگو اون به خانواده بگه

بگو من میخواستم مثل خواهر باشیم ولی اون این کارا رو میکنه و .. به شوهرت بگو که به بابات و مامانت بگو که بهش بسپرن من میخوام باهم خوب و صمیمی و مثل خواهر باشیم پشت هم باشیم بگو جلو بقیه هم برای دوتامون بده  ولی نفهمن من گفتم از طرف خودش بکه

اینجوری بازبون خوش بگو

اره بگو معلوم نیست چه غلطی میخواست بکنه که تو اومدی مزاحمش شدی چه بی ادبه 

به دوستا هم خونشم گفته این اینجاس من راحت نیستم نمیدونم تا من میرم تو جمعشون میگه آره منکه میخا برم دانشگاه دیگه فلان بیسار یعنی پاشو گمشو بیرون از این خونه

حسودی میکنه شوهرم هرچی برامن بگیره باید دوبرابر شو برا اون بگیره اگه نگیره یه جوری از شوهرم میکنه

همه چی رو ازش پنهون کن خریدهاتو حتی با شوهرت حرف زدناتو

لباسی چیزی خریدی همون روز اول نپوش بذار یه مدت بگذره پرسید بگو داشتم خیلی وقته و ...

همه چی رو ازش پنهون کن خریدهاتو حتی با شوهرت حرف زدناتو لباسی چیزی خریدی همون روز اول نپوش بذار یه ...

خواهر میره میگرده حتی لباسای شخصیمم نوهاشو میپوشه بدون اینکه به من بگه