2777
2789
عنوان

به نظرتون کارای خواهر شوهرمو به پدرش بگم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 28 پست
به دوستا هم خونشم گفته این اینجاس من راحت نیستم نمیدونم تا من میرم تو جمعشون میگه آره منکه میخا برم ...

به شوهرت بگو به بقیه گفته این اینجاس من راحت نیستم کاش میشد من یه جای دیگه با چندتا دختر دیگه میگرفتم که اونم راحت باشه با حالت مظلومیت بگو حرفاتو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به شوخرت بگو به بقیه گفته این اینجاس من راحت نیستم کاش میشد من یه جای دیگه با چندتا دختر دیگه میگرفت ...

چی بگم دیگه خسته شدم از دست طعنه هاو حرفاش کاش رابطم کلا باهاش قطع شه

خواهر میره میگرده حتی لباسای شخصیمم نوهاشو میپوشه بدون اینکه به من بگه

با دوستات هماهنگ کن لباساتو بذار قاطیه لباس دوستات

دو سه دست لباس کهنه بذار تو کمد یا کیف خودت بمونه

آخه واقعا خیلی به آدم بر میخوره رفتاراش من واقعا آدم صبوریم ولی الان دیگه صبرم تموم شده 

خوبی هم یک حدی داره عزیزم بگوووو

مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..
به پدر شوهرت نگو به‌همسرت بگو که دیگه نمیتونی تحملش کنی و اگر قراره همونجا بمونی و راهی نداری دوبار ...

به شوهرم همه رو گفتم بعد پدرشوهرم خرجمون میده اونوقت وقتایــــی که مریض میشم مثل گداها 50تومن میندازه جلوم برادکتر هیچ به من نمیده

عزیزم پس به پدر شوهرت بگو با تمام جزئیات از روز اول 

و بگو خواستم به  عنوان بزرگتر ما کمی راهنمایش کنید که مثل دوتا خواهر باشیم و … 

یه مقدار به پدر شوهرت بال و پر بده که بیاد طرف شما

اگر پدر شوهرتم گفت و درست نشد 

خودت حال خواهرشوهرت و بگیر و هر چی گفت جوابشو بده خیلی ببخشید هر چی کوتاه بیای بدتر اذیتت میکنه و بهت زور میگه وقتی روبروش در بیای میفهمه با‌کی طرفه