2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یخچال ایرانی فقط الکترواستیل

خیلی پرس و جو کردم تا اینو خریدم

نزدیک یازده ساله، چند نفر از خانواده بعد منم خریدن

واقعا جادار و عالی و بی صدا

بخدا هنوز گازشونم کم نشده

واقعا راضیم 

موتورش صدا نمیده؟ سرماش خوبه؟

سرماش و همه چبیش عالیه. خیلی غذا و اینا توش خوب میمونه. صدا هم نه نداره. خواهرم ساید دوو داره اونم خیلی راضیه. البته اون دو ساله خریده من ده ساله دارمش

جاروبرقی و ماشین لباسشویی و گاز و همه چیم خارجی بود. یکی یه دور رو حداقل خراب شدن. مخصوصا جاروبرقیم که یعنی خیلیم مارکش خوبه هزاربار خراب شد🤣🤣 اما این خداروشکر اصلا اذیتم نکرد

سرماش و همه چبیش عالیه. خیلی غذا و اینا توش خوب میمونه. صدا هم نه نداره. خواهرم ساید دوو داره اونم خ ...

خب جنس ده سال پیش تا الان خیلی فرق میکنه کیفیت جنسها الان خیلی کم شده  اما گرونتر شده خدا لعنتشون کنه

دوقلو اسنوا دارم راضیم ازش 

ای پرنده ی مهاجر سفرت سلامت اما به کجا میری عزیزم قفس تموم دنیا ...روی شاخه های دوری چه خوشی داره صبوری 😔وقتی خورشیدی نباشه تا همیشه سوت و کوری🥀🥀🥀واسه ما فرقی نداره هرجا باشیم شب نشینیم ....
جدا میشه بیشتر بگی دوقلو داره مامانت؟ یخچالو فریزرش صدا نمیده موتورش سرماش خوبه؟

نه اصلا صدا نداره. مامانم ۵ سال پیش ۴ تومن خرید. سرماشم بستگی به درجه ای که میذاری داره . منم اگ پولم جورشه دیپوینت میگیرم انشالله

الهی و ربی من لی غیرک ♥                                                    اللهم عجل لولیک الفرج🤲🏻
خب جنس ده سال پیش تا الان خیلی فرق میکنه کیفیت جنسها الان خیلی کم شده  اما گرونتر شده خدا لعنتش ...

نمیدونم دیگه. من مادرشوهرمم میخواست بخره دید من راضیم اونم خرید. یه پنج سالی میشه. خواهرشوهرمم پارسال خرید. البته خواهرشوهرم سایدش رو خرید. ولی جفتشون راضین. حالا ایشالا که هرچی میخری راضی باشی ازش