2777
2789

الان فوق العاده حس بدی از کسی درون سینمه.که رفع نمیشه.بعضی وقتا انرژی ها رو میشه حس کرد و خدای نکرده سرایت میکنه.چقدر وجود بعضی آدما فوق العاده منفی و تاریکه

حالم اصلا خوب نیست😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خیلی 

مخصوصا من ک زود تاثیر میپذیرم از بقیه

انقد بدم میاد الکی دوستام فاز دپ میگیرن چ.س ناله میکنن

قفس نشین همه را راه راه میبیند :) [کلماتی ک درگفتگو به کار میبرید ارتباط تنگاتنگی با سطح شعور،وفرهنگ خانواده یتان دارد]

آره ولی من حوصله ی تحمل ندارم اگه ممکن باشه دور میشم ازشون 

کاربرهای آقا و کاربرای زبون کاکتوسی و یبس ریپلای نکنن   ‌‌‌    ای شرقی غمگین تو مثل کوه نوری نذار خورشیدمون بمیره          تو مثل روز پاکی مثل دریا مغروری نذار خاموشی جون بگیره ♡

تا جایی که میتونی ازشون دوری کن

منم اینجوری ام حس آدما رو میگیرم مثلا میدونم فلانی حتی ناخودآگاه بیرون یا حایی ببینم همش حالم بده و گرفته است 

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد                       یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند

وای دقیقااا من ازدیروز بحاطرانرژی منفی یکی حالم بدبودک خداروشکربامراقبه ووو بهترشدم هی میگفتم برمادرت لعنت چه انرژی منفی ونفرین شده ای

پسرم بهترین هدیه ی خدابوده برام مرسی خدایا
آره ولی من حوصله ی تحمل ندارم اگه ممکن باشه دور میشم ازشون 

من فعلا مجبورم باهاش یه جا باشم.اون سیاهی روحشو حس میکنم،داره اذیتم میکنه.😔

با حرف زدن در مورد بدیاش بدتر شدم.حالم خیلی بد شد.

وقتی ازش دورم حالم خوبه.وقتی باهاش یه جام حس افسردگی دارم.

تا جایی که میتونی ازشون دوری کن منم اینجوری ام حس آدما رو میگیرم مثلا میدونم فلانی حتی ناخودآگاه بی ...

الان قلبم تو حالت نرمالی نیس کلی حس بد اطراف قلبمه.خداکنه هر چه زودتر رفع شه چون واقعا داره اذیتم میکنه.

بعضیا حتی با فکر کردن راجبشون یا حرف زدن در موردشون حالت رو بد میکنه.مخصوصا اینکه بخوای بدیاشو به یاد بیاری و بگی دیگه بدتر.

الان قلبم تو حالت نرمالی نیس کلی حس بد اطراف قلبمه.خداکنه هر چه زودتر رفع شه چون واقعا داره اذیتم می ...

اصلا بهش فکر نکن عزیزم

ریلکس باش ب آدمای خوب و مفید زندکی ات فکر کن  

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد                       یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند