من قبل قرار داد بستن ارایشگاه برای عروسیم رفتم سالن،نمیدونین چه عززززت و احترامی..اننننقدر از چهرم تعریف کردن و..گفتن روز عروسیت بازدید عروس میذاریم انقدر قشنگی شکل عروسک ناز میشی و...بماند روز عروسیم رفتم، همه بی اعصااااب،هی گفتن،عروس بشین،عروس پاشو،عروس پلک نزن،عروس واسه تاجت دویست تومن دیگه بده..عروس بمیر😐🤣
یعنی پول رو میگیرن قرار داد مینویسن دیگه اخلاقشون عووووض میشه.
خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤ تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔ بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩🎨 زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃 از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔ خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)
خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤ تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔ بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩🎨 زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃 از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔ خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)
خدا لعنتشون کنه یادم میفته میخوام گریه کنم . مینا میرزایی خیر سرش معروف هم هست .الکی هی گفت مژه از فلان کشور گرفتم کرم پودرت از بهمان مارکه آرایش قبل تالار بهم ریخت کارشم ک خیلی بد بود عروس خارجی داشت منو سمبل کرد رفت سراغ اون . خدا ازش نگذره