2777
2789
عنوان

سرفه و خارش گلو

12879 بازدید | 11 پست

سلام دوستای خوبم امیدوارم سلامت باشید ،

یه راهنمایی میکنید بگید چی برای درمان گلو ،سرفه یا خارش سینه خوبه یه هفته بود آنفولانزا گرفته بودم ک خوب شدم اما این سرفه خارش سینه ولم نمیکنه همش تحریک میشه و سرفه میکنم سرفه های خشک سینم خس خس میکنه اگه چیزی میدونید بگید استفاده کنم.

من هر چی خوردم نرفت که نرفت نمیدونم این آنفلوآنزا چرا اینجوریه هر شب یه دمنوش میخورم راحت بخوابم صبح دوباره🤧🥲

مستقل باش دختر🥲رویای من دانشجوی پزشکی بودنه تولد سال بعدم این قول رو تا ابد به خودم میدم🤍🙋🏻‍♀️سوال پزشکی داشتین تا حد دانشم کمکتون میکنم🤍
من هر چی خوردم نرفت که نرفت نمیدونم این آنفلوآنزا چرا اینجوریه هر شب یه دمنوش میخورم راحت بخوابم صبح ...

اره اصلا خوب نمیشه گلوی منم همه چی امتحان کردم انواع دمنوش و معجون ولی واقعا کلافم کرده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من دو سال پیش سرما خوردم تا یکسال اینجوری سرفه مونده بود روم

هرچی داروی گیاهی هم بود خوردم فایده نداشت دو روز خوب بود دوباره شروع میشد در حد خفه شدن سرفه میکردم وحشتناک فقط تنها چیزی خوبم کرد آب گرم بود

تا یکسال دهن به آب یخ نزدم همیشه آب میجوشوندم ولرم میشد از اون نیخوردم بعضی وقتا هلاک آب یخ بودم انقد نخوردم تا خداروشکر خوب شدم هرچی زودتر اقدام کنی زودتر جواب میگیری

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه برای سلامتی فندقم صلوات بفرستید🌹😍
ببین من دو سال پیش سرما خوردم تا یکسال اینجوری سرفه مونده بود روم هرچی داروی گیاهی هم بود خوردم فای ...

آره عزیزم آب‌جوش ک خیلی میخورم رفتم یه شربت سرفه پلاریژن خریدم ببینم فرقی میکنه 

آره عزیزم آب‌جوش ک خیلی میخورم رفتم یه شربت سرفه پلاریژن خریدم ببینم فرقی میکنه 

منکه هرچی دارو میخوردم فایده نداشت

تا یه هفته خوب بود دارو تموم میشه دوباره روز از نو

فقط به هیچ عنوان غذای سرخ کردنی و آب یخ نخور

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منکه هرچی دارو میخوردم فایده نداشت تا یه هفته خوب بود دارو تموم میشه دوباره روز از نو فقط به هیچ ع ...

ممنونم از نظرت ،آره خیلی رعایت میکنیم اصلا سرخ کردنی یادم نمیاد آخرین بار کی درست کردم 

ممنونم از نظرت ،آره خیلی رعایت میکنیم اصلا سرخ کردنی یادم نمیاد آخرین بار کی درست کردم 

خوب اگه رعایت کنی زود خوب میشی چهارتخم هم خیلی خوبه هسته به هم خیلی گلو رو نرم میکنه

انشاالله که زود خوب شی خیلی عذاب اوره

1
5
10
15
20
25
30
35
40