2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا آمپول نزدن برات برای تکمیل ریه 

عمرش همینقدر به دنیا بوده بگو خدایا شکرت انشالله به زودی مادر میشی 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

عزیزدلم

خدا خودش بهت صبر و تحمل بده🙏🏼

منم دخترمو خرداد موقعی ک هشت ماهه بود از دست دادم 🖤

با انسان ها؟ نیک باش عزیزِ من! اما کمرنگ ، رقیق و بسیار دور؛ چرا که هیچ موجودی به اندازه آدمیزاد ، نمیتواند از نیکی پشیمانت کند ...!

ای خدای من💔💔

من خیلی دلم میگیره برای مادرایی که بچه هاشون تو ماهای بالا از دست میدن فکر کن آخراشی همه چیز خراب بشه

خدا بهت صبر بده عزیزم

اتفاقا مردا اصلا پیچیده نیستن بهت زنگ نمیزنه؟ دوست نداره🤌 سر قولش نمیمونه؟ دوست نداره👎رفتاراش تناقض داره ؟ یکی دیگه رو داره👎 فقط وقتی کارت داره زنگ میزنه ؟ داره ازت استفاده میکنه👌 الکی دعوا درست میکنه ؟ داره بهت خیانت میکنه💯 روت سرمایه گذاری نمیکنه ؟ چون فکر میکنه ارزششو نداری👌‏ با خانوادش آشنات نمیکنه ؟ فرد مورد نظرش نیستی بیش‌تر از پنج ساله باهاش بدون حلقه و ازدواج؟ هنوز داره دنبال فرد مورد نظرش میگرده🤙 مردا با رفتارشون حرف میزنن نه با کلمات🤌

سلام عزیزم ، الهی خدا به دلت صبر و آرامش بده ، و به زودی وقتی روبراه شدی یه فرزند سالم و سلامت بهت بده . عزیزم برای آرامش دلت آیت الکرسی میخونم 🌺💕

« اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم » یا زهرا (س)

منم یه بچه همینطوری از دست دادم و واقعا شرایط سختی رو گدروندم خدا به دلت صبر بده

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد