سلام بچه ها خوبین شقایقم ۱۷ سالمه با یکی دوستم اسمش محسن دکتره عمومیه که ۱۲ سال ازم بزرگتره و میخوایم نامزد کنیم اما خیلی اذیتش میکنم سر هر چیزه کوچیکی باهاش دعوا میگیرم میگم جدا شیم بخدا خیلی دوسش دارم اما نمیخوام عذابش بدم تو دو راهیم میخوام ازش جدا شم اما اون نمیخواد چیکار کنم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خیلی کمکم میکنه واسه کنکور اما درسا خیلی بهم فشار اورده میخوام بیخیالش شم با اینکه رشتم ریاضی و با م ...
حیف میست با اینهمه استعداد و امکان قبولی توی یه رشته عالی دانشگاهی خودتو درگیر ازدوتج کنی توی این سن؟؟؟؟؟؟؟بزار بری دانشگاه و بفهمی دنیا دست کیه ،از دوران دانشجوییت لذت ببری بعد از دانشگاه مستقل بشی بعد بهترین کیس ها برات پیش میاد ،اونموقع شدی یه خانم مهندس همه چی تموم که حسرت هیچی توی دلش نیست عزیزم ،تا قبل از ۲۴سالگی بنظرم ازداج برای دخترها اشتباهه