2777
2789
عنوان

بچه ی ۳ ساله ی شیطون و وحشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1590 بازدید | 46 پست
بچس دیگه یعنی چی که لفظ وحشی و بکار میبری؟ بعضی بچه ها پیش فعالن و خیلی شیطون

حالا چرا به شما برخورد

مگه من بچه ی شما رو گفتم 

من یه تاپیک زدم نظر خواستم 

نرفتم دادگاه که شما قضاوت کنی

هیچوقت هیچ چیز از هیچکس بعید نیست...
حالا چرا به شما برخورد مگه من بچه ی شما رو گفتم  من یه تاپیک زدم نظر خواستم  نرفتم دادگ ...

من خواستم ادب و به شما یاد اوری کنم😊 قضاوتی ام نکردم

مهربونا یه صلوات برام میفرستین که زودتر عروسیمونو بگیریم و خوشبخت شیم؟ مرسی خوشگلا 🥺🥰                             لینک حذف تاپیک

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم تعجب کردم. حالا اگر صدای رابطه یا دعوا یا موسیقی باشه، اشکال داره. والا صدا صداست، مزاحمتم مزاحم ...

نه والا 

به خدا قسم من خودم یا همسرم صدامون درنمیاد انقدر حتی در و اروم میبندیم مبادا کسی اذیت شه 

اونوقت یه سریا میان میگن بچس دیگه 

خب همسایه قبلی که پسرش توپ میکوبید به دیوار 

گناه من چی بود که سر ظهر نتونم بخوابم که پسر همسایه توپ بازی کنه

خدا خیرت بده  والا به اکثریت برخورده  بدبختی اینجاست که سختیشو سر و صداشونو هم باید تحمل ...

دقیقا اینا کسایی هستن که همسایه هاشون الان از دستشون عاجزن واسه همین دارن از خودشون دفاع میکنن در صورتی که خودشونم میدونن چه خبره و چقد رو اعصاب مردم هستن😅

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
دقیقا اینا کسایی هستن که همسایه هاشون الان از دستشون عاجزن واسه همین دارن از خودشون دفاع میکنن در صو ...

واقعا احسنت بر شما

👏👌

دقیقا همینطوره

به من میگه خواستم ادب و بهت یاد بدم نگی وحشی

مشکل دارن اصلا نظر ندن چه کاریه

واقعا احسنت بر شما 👏👌 دقیقا همینطوره به من میگه خواستم ادب و بهت یاد بدم نگی وحشی مشکل دارن اص ...

عزیزم منظورت بامنه که من نه بچه ای دارم نه آپارتمان نشینم😂 شما که طاقت حرف حق و نداری تاپیک نزن افررینن

مهربونا یه صلوات برام میفرستین که زودتر عروسیمونو بگیریم و خوشبخت شیم؟ مرسی خوشگلا 🥺🥰                             لینک حذف تاپیک
واقعا احسنت بر شما 👏👌 دقیقا همینطوره به من میگه خواستم ادب و بهت یاد بدم نگی وحشی مشکل دارن اص ...

ایشالله یچه دار میشی بچت هم بزرگ میشه بعد این تاپیکتو ب یاد بیار 

بعدشم بعضیا مجبورت بشینن اپارتمان مستاجری.   ایشالله یروزی بچه دار میشی متوجه حرف ماها میشی ماها چون مادریم داریم هروز سروکله حرص میخوریم با بچها ک اروم باشن ولی اقتضای سنشونه ک‌متوجه نیستین و یجا بند نمیشین .

ی کتاب بنظرم بخون در مورد بچهای ۱تا۵سال

بچها اینجا فضای مجازیه‌ جاییه ک‌ بیایم یکم حال و هوامون عوض شه و دمی باهم گفتگو کنیم ....دل همو با حرفامون نشکنیم به هم احترام بزاریم🌺🌈

چون خودتم بچه دار شی بچت فضول باشه ایقدر بی اعصابی بچه خودتم تحمل نمیکنی اگ نزاره بخوابی و بخواد اون ساعت بازی کنه مثلا ۴صبح پاشه میگ باید باهام بازی کنی میخوای چکار کنی؟بزنیش؟

بچها اینجا فضای مجازیه‌ جاییه ک‌ بیایم یکم حال و هوامون عوض شه و دمی باهم گفتگو کنیم ....دل همو با حرفامون نشکنیم به هم احترام بزاریم🌺🌈
پس خودت بهش بگو..یعنی چی رودربایستی داره..برعکس شوهرمنه..من مثل شوهرتوام روم نمیشه..شایدم ازقصداینجو ...

خودم که اگر برم دهن اقاهه رو جر میدم اینقدر ازش عصبانی ام اخه هیز هم هست از پنجره اتاق خوابشون بارها دیدم خونه ما رو دید میزده(پنجره اتاق خواب اونا روبروی پنجره اشپزخونه ماست) شوهرم میگفت تو پنجرتو ببند گفتم من سالهاس اینجام ۱۰ تا گلدون طبیعی جلوی این پنجره دارم محاله ببندمش گلام خشک بشن اون هرزه رو نمیتونی جمع کنی زورت به من رسیده؟؟؟؟

از قصد نیست درای اینجا باید روغن کاری بشن ما هم سالی چندبار روغن میزنیم در نرم بسته میشه اینا دراشون روغن نمیزنن ما رو روانی کردن بیشعورا

خداخیرت بده چقد خندیدم...منم تازه عروس بودم اوایل ک خونه مادرشوهرم عادت نداشتم درو چنان میکبویدن ک ا ...

همیشه بخندی عزیزم اینقدر منو کلافه کردن که دیگه بهشون میگم وحشی😅

حالا تو دو روز میرفتی خونه مادرشوهرت فکرشو کن من روزی صد بار این بلا به سرم میاد میخوام بدون اطلاع شوهرم برم در خونشون اخه همه اینجا واسه یه ارگان هستن یجورایی همکار شوهرمه شوهرم روش نمیشه به خودش مستقیم تذکر بده ولی دو بار به مدیر گفته که اصلا فرقی نکرده ولی خدا میدونه برم در خونش دهن شوهرشو جررر میدم با این در بستنش بیشعور عقده ای.