2777
2789
عنوان

بچه ی ۳ ساله ی شیطون و وحشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1589 بازدید | 46 پست
بچه های جاریم کوچیک ترک بودن خیلی میدویدن انگارداره زلزله میاد مخصوصااون سالی ک زلزله زیادشده بود ما ...

من یه همسایه جدید برامون اومده روبرومونه مردک نفهم هر روز صد بار میره میاد و صد بار درو جوری میکوبه بهم بچم از خواب میپره گریه میکنه غیرت نداره یه کم روغن بزنه به زبانه در فقط مثل وحشیا میکوبونش…وقتی مرد دراز گنده اینجوریه توقع از بچه ها نمیشه داشت

پسر منم چهارسالو نیمشه تو خونه توپ بازی میکنیم تازه یاد گرفته با پاش محکم شوت کنه دلم نمیاد بزنم تو ذوقش گناه داره چون اعتماد بنفسشم کمه میخوام بالا بره دیگه نکن نکن نمیگم بهش ، امید وارم زیاد مزاحم صاحبخونم که بالاس نشده باشیم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه همسایه جدید برامون اومده روبرومونه مردک نفهم هر روز صد بار میره میاد و صد بار درو جوری میکوبه ...

چرابهش نمیگه همسرت ک درشودرست کنه؟طفلی بچه گناه داره منم نوزاددارم ولی بیدارنمیشه بااین سروصداها..بچه ام نیستن پسرش یازدهمه دخترشم کلاس چهارم

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       

پسر من خودش که میپره باباش با آبجی هاشم دعوت به بپر بپر میکنه دو سالشه هر کاریش میکنم نهایت ۱۰ دقیقه میشینه دوباره ادامه ماجرا طبقه چهارم هم هستیم خدا خودش ببخشه دیگه واقعا نمی تونم کنترلش کنم 

بچه های جاریم کوچیک ترک بودن خیلی میدویدن انگارداره زلزله میاد مخصوصااون سالی ک زلزله زیادشده بود ما ...

منم پسرای خواهرم چنان محکم میکوبیدن درو ما یه ساله اومدیم محلشون از بس اومدن خونمون تا حالا هزار بار گفتم درو مثل ادم ببندید الان خیلی بهتر شدن 😐

چرابهش نمیگه همسرت ک درشودرست کنه؟طفلی بچه گناه داره منم نوزاددارم ولی بیدارنمیشه بااین سروصداها..بچ ...

شوهرم با عالم و ادم رودروایسی داره دیوونه شدم از بس به شوهرم گفتم لااقل یه تذکر بده و ناد

همین الان که دارم تایپ میکنم برات از بیرون اومد عین گاو درشو بهم زد خداااااااا

شوهرم با عالم و ادم رودروایسی داره دیوونه شدم از بس به شوهرم گفتم لااقل یه تذکر بده و ناد همین الان ...

پس خودت بهش بگو..یعنی چی رودربایستی داره..برعکس شوهرمنه..من مثل شوهرتوام روم نمیشه..شایدم ازقصداینجوری میبنده

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       

اونایی که میگن نمیتونن بچشون رو کنترل کنن و مجبورن اپارتمان بشینن حداقل طبقه همکف بگیرن. طبقات بالا نویرین که حرفم نشنوین. 

. بخدا بقیه نباید تاوان بچه دار شدن شما رو بدن. 

آره ما هم همسایه بد داشتیم  باز خوبه طبقه بالاتون نیستن اشکال نداره چند سال تحمل کنی بزرگ میشه الان طوری شده که دیگران بچه دار میشن ما باید سختی بکشیم :/

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
شوهرم با عالم و ادم رودروایسی داره دیوونه شدم از بس به شوهرم گفتم لااقل یه تذکر بده و ناد همین الان ...

خداخیرت بده چقد خندیدم...منم تازه عروس بودم اوایل ک خونه مادرشوهرم عادت نداشتم درو چنان میکبویدن ک اخرش بعد چند سری وقتی برادرشوهرم اینجوری کرد ی جیغی زدم و دعواش کردم ک اون سرش ناپیدا....خلاص شدم برو خودت بهش بگو با عصبانیت و جدیت حساب ببره

اونایی که میگن نمیتونن بچشون رو کنترل کنن و مجبورن اپارتمان بشینن حداقل طبقه همکف بگیرن. طبقات بالا ...

آفرین بر شما و نظرتون

والا یه تاپیک زدم به همه برخورد 

انگار به بچه هاشون من چیزی گفتم😐

من قرار نیست که ضامنه سر و صدای بچه ی مردم شم که 

هیچوقت هیچ چیز از هیچکس بعید نیست...
آره ما هم همسایه بد داشتیم  باز خوبه طبقه بالاتون نیستن اشکال نداره چند سال تحمل کنی بزرگ میشه ...

خدا خیرت بده 

والا به اکثریت برخورده 

بدبختی اینجاست که سختیشو سر و صداشونو هم باید تحمل کنیم 

اینایی که گفتن بچس دیگه احتمالن کسایی هستن که اصلا خودشون تو این اپارتمان ها نتونستن بچه هاشونو کنترل کنن و اصلا همسایه براشون مهم نیست

هیچوقت هیچ چیز از هیچکس بعید نیست...
آفرین بر شما و نظرتون والا یه تاپیک زدم به همه برخورد  انگار به بچه هاشون من چیزی گفتم😐 من ...

منم تعجب کردم. حالا اگر صدای رابطه یا دعوا یا موسیقی باشه، اشکال داره. والا صدا صداست، مزاحمتم مزاحمته. حداقل رعایت زمان استراحت مردم رو بکنن

چرا میفرستیش مهد گلم. مهد واسه بچه دوساله هست چ چیرایی یادش میدن؟؟؟  اگ خوبه منم پسرمو ببرم ول ...

ایران نیستم.....تقریبا دو ماه بردمش مهد و روزی یک ساعت یا دو ساعت موند.....بعد از دوماه به مربی و محیط عادت کرد...حالا دیگه خودش خیلی دوست داره بره اونجا بهش خوش میگذره