2777
2789
عنوان

بچه ی ۳ ساله ی شیطون و وحشی

1589 بازدید | 46 پست

دو هفته پیش طبقه ی پایینیمون یه پسر ۱۰ ساله داشتن که از سر و صداش و داد زدن و توپ بازی کردنش کلافه شده بودم که خدا رو شکر جمع کردن رفتن 

امروز دوباره تازه به مستاجر جدید اومده یه بچه ی ۳ ساله دارن.

یعنی صد رحمت به اون بچه ی ۱۰ ساله 

این یه جا نمیشینه 

فقط جیغ میزنه و چنان خونه رو گرفته سرش که نگو

از غصه دارم دق میکنم 

بچه ها شما هم تو اپارتمانتون همچین مشکلی هست؟

هیچوقت هیچ چیز از هیچکس بعید نیست...

شانس اوردی طبقع پایینن فک کنم بالا بودن ک باید میرفتین از اونجا

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم حق داری ولی باور کن کنترل بچه سه ساله به شدت سخته

💖میـــشہ واســـہ رســیدنـم بــہ👈سوره ی یــــوسـف❤👉 یعنـــے بــزرگتــرین آرزوم یه صلــوات بفرستیــن💖

بچس دیگه یعنی چی که لفظ وحشی و بکار میبری؟ بعضی بچه ها پیش فعالن و خیلی شیطون

مهربونا یه صلوات برام میفرستین که زودتر عروسیمونو بگیریم و خوشبخت شیم؟ مرسی خوشگلا 🥺🥰                             لینک حذف تاپیک

گلی من خودم بچم دوسالشه....طول روز مهد کودکه..عصر میاد خونه هر کاریش میکنم نمیشینه....اصلا هم راه نمیره فقط میدوه.....همسایه پایین از بس با دسته جارو زده ...دیوونم کرده....نمی‌دونم چه کنم

اپارتمان همینه دیگه هر کس برو بیا. من بخاطر همین چیزا رفتم خونه ویلایی دور از خیابون اصلی گرفتم. تحمل خونه مشترک با دیگران دیگه نداشتم

توو تبلیغ پوشک بچه هه میگه دوسِت دارم مای بی بی. خب پدسگ تو که به این خوبی حرف میزنی بگو ع ن دارم..

پسر منم ۱سال و نیمه اس و فضوله تو اپارتمانم هستیم تا جایی ک بتونم ساکتش میکنم ولی واقعا بچهای ۱تا۵سال بچه ان نمیفهمن ک‌شما بهش میگی وحشی 

تازه پسرا که بدتر شیطون و حرف گوش نمیدن. 

بچها اینجا فضای مجازیه‌ جاییه ک‌ بیایم یکم حال و هوامون عوض شه و دمی باهم گفتگو کنیم ....دل همو با حرفامون نشکنیم به هم احترام بزاریم🌺🌈

بچه های جاریم کوچیک ترک بودن خیلی میدویدن انگارداره زلزله میاد مخصوصااون سالی ک زلزله زیادشده بود ماب هردویدن اینا قلبمون ب تپش میفتادو سریع ازجامون بلندمیشدیم ک زلزله ست..الانم ی کم بهترشدن..ولی همچنان درخونشونومیکوبن چنان صدایی میده ک...همچنین درحیاط زو😑نمیدونن چ مشکلی با در دارن

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       

پسر منم سه سالشه

خیلی شلوغ نیس ولی خب بچه ست بپر بپر خودشو داره

انقد دلم واسه همسایه ها شور میزنه هر وقت میبینم معدرت خواهی میکنم

ولی همسایه هامون خیلی خوبن همیشه نیگن اصلا صدا نمیاد بچه ست سخت نگیر

خدا خیرشون بده انشاالله

گلی من خودم بچم دوسالشه....طول روز مهد کودکه..عصر میاد خونه هر کاریش میکنم نمیشینه....اصلا هم راه نم ...

چرا میفرستیش مهد گلم. مهد واسه بچه دوساله هست چ چیرایی یادش میدن؟؟؟

اگ خوبه منم پسرمو ببرم ولی خب منو نبینه گریه میکنه

بچها اینجا فضای مجازیه‌ جاییه ک‌ بیایم یکم حال و هوامون عوض شه و دمی باهم گفتگو کنیم ....دل همو با حرفامون نشکنیم به هم احترام بزاریم🌺🌈