2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استرس دارم... برام دعا کنید💔

°•°•°لبخند و نفس عمیق یادت نره دوستم🌱✨️                                                                                            ●آسمان فرصت پرواز بلند است ولی                                                         قصه این است،چه اندازه کبوتر باشی🕊🫀                                                                               میشه برام دعا کنی عزیزدلم؟شدیدا نیاز دارم به دعات🫂🧡                                                                                  ایرانِ قشنگم❤️

خودمون خیلی وقته که معنی زندگی رو فراموش کردیم فقط زنده ایم  همه مردن همه دوستام رفتن . زندگی نباید در ۲۲ سالگی اینقدر بی رحمانه باشه این چیزا باید تو پیری اتفاق بیفته. وقتی دلم می گیره جایی نیس برم هیچی حالم خوب نمیکنه دیروز گفتم برم باشگاه ثبت نام کنم دوباره نشد و یه خبر مرگ دیگه اومد بجاش رفتم بهشت زهرا. زندگیم همش بهشت زهراس

قلب زبون نفهمی دارمتمام مدت درگیر کسیِ که نیست اینجا قلبا زود می شکنه 💔🫂