2777
2789

سلام همیشه برام سوال بوده هست اینکه آقایون بیشتر از چ نوع دختر هایی خوششون میاد جذب شون میشن 

والا من مثلا شده فلانی دیدم خیلی خودشو میگیره بعد ی کم مغرور اینا پسره خیلی بهش توجه میکنه یا با اینکه دختره اصلا ب پسره محل نمیده رو نمیده بازم پسره دوسش داره😑😑😑😑💔

اونوقت آدم هایی مثل من هستن دیگه اکثر شون من خودم آدمی هستم ک زیاد خودم نمیگیرم یا با همه ی جوره ام زیاد ی جورایی خاکی هستم چ با اونی ک پرو هست چ هر چی 

درکل حس میکنم دختر های ساده مهربون واقعا شانسی ندارن!!!😑😑

حس میکنم طرف مقابلم ک قشنگ سو استفاده میکنه از بازی کردن با احساست ش اخرشم ولش کنه 

کلا حس میکنم بیشتر آقایون میرن سراغ دختر هایی ک

مغرور آن خودشون میگیرن چرا خدایی؟ 

پسرا همه دخترارو دوس  دارن همه رو 😂😂

کاربرای پیگیر من با اکانت جدیدم تو سایتم بگردین اونو پیدا کنین هی ریپلای کنین 😂از این اکانت میخوام تعلیق شم ولی شماهایی که گروه میزنین و ادم جمع میکنین که تا من پست بزارم بیاین خلافش نظر بدین آدمایی که لو میدنتون رو خداوکیلی اد نزنین😂 اینکه شما پیگیر منی نشون دهنده اینه که خوشت میاد تایمتو درباره من بگذرونی اگه از من بدت میومد که باید اسمم میومد حالت بد میشد نه اینکه پیگیر کاربریام از سال ۹۹ تاالان باشی زرنگ شو اینبار گروه زدی کساییو اد کن که واقعا بشناسیشون نه کسایی که بیان لو بدن داری پشتم چقد بد میگی اینکه توپیگیر منی چیزی از من کم نمیکنه کاش حداقل چیزی ب تو اضافه کنه اخه تایم میزاری پیگیری میکنی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ابن کتاب رو بخون:

چرا مردان عاشق زنان زیرک میشوند

خداوندا                                                                       در تقدیراتت برایم خیر مقدر کن و مقدراتت را برایم مبارک گردان... تا نه تعجیل آنچه را تو عقب انداخته ای بخواهم و نه تاخیر آنچه را تو پیش انداخته ای آرزو کنم.....   دعای امام حسین در روز عرفه💚                                                                                   

من مغرورم خیلی هم مغرورم

مدلمو دوس دارم  

روح_آنابل۲ هستم ترکیدم 😑🥀ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...فلذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..🤌🚶‍♀️اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقم سوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...👣 اینکه دردِ من ، دردِ تو نباشه ،دردِ.....🖤 لطفا نفری یه حمد برای شفای بیمار کوچولوی ۸ ماهه بخونید...دو صلوات هم برا حاجتم بفرستین😔 قد: ۱۷۰... وزن فعلی: ۷۰ 😑 وزن هدف : ۶۸...وزن هدف اصلی: ۶۵ 😌 

همه ما اینجوریم از کسی ک واقعا بخوادمون فراریم 

آخرم میریم سمت کسی ک هی پسمون میزنه

تقدیر به خودتون واگذار میکنم...اما یه حرفی هست...مولانا میگه که؟شما پشت سرمن حرف می‌زنید..غیبت میکنید ..ونمیتونید حرفاتون رو به خودم بگید از عاجزی مثل من می ترسید ...اما ازخدا نمی‌ترسید .هر کسی ک از خدا نمیترسه من به خدا میسپارم....
بقیه ویژگی ها اوکی ولی هیچکی از آدم نچسب خوشش نمیاد

پروفت زین جواد مالکه؟

روح_آنابل۲ هستم ترکیدم 😑🥀ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...فلذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..🤌🚶‍♀️اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقم سوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...👣 اینکه دردِ من ، دردِ تو نباشه ،دردِ.....🖤 لطفا نفری یه حمد برای شفای بیمار کوچولوی ۸ ماهه بخونید...دو صلوات هم برا حاجتم بفرستین😔 قد: ۱۷۰... وزن فعلی: ۷۰ 😑 وزن هدف : ۶۸...وزن هدف اصلی: ۶۵ 😌