2777
2789
والا. من میگفتم. آدم بیکار هست مگه  طلسم و جادو کنه  از سیزده بدر زندگیم. جهنم شده بود ...

بخدا منم انقدر که زندگیم به طرز عجیبی به هم ریخته به همه چیز شک دارم میگن نکنه واقعا کاری برامون کردن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما هم چشم خوردیم بدجور 

چکار باید کرد بخدا بادم میوزه ما دعوامون میشه… همسایه از سر خیابون رد میشه ما دعوامون میشه… بچه نیستیم که بگم بی تجربه ایم ۹ سالم هست ازدواج کردم با دوتا بچه 

ددستمون راست میگه سوره مزمل و جن و تکویر رو بخون ماهم اینجوری شدیم من حتی تو خونمم دعا پیدا کردم&nbs ...

عزیزم چقدر بخونم؟ بعید نیست برای من دعا گذاشته باشن چون خونم نبودم بعد چند سال برگشتم تو خونم قبلش مادرشوهرم کلید داشت اومده بود… منم از وقتی اومدم دیگه دست به جایی از خونم نزدم

عزیزم چقدر بخونم؟ بعید نیست برای من دعا گذاشته باشن چون خونم نبودم بعد چند سال برگشتم تو خونم قبلش م ...

مراقب باش واسه منو گذاشته بودن وسط کلاف کامواهام دوستم پیداش کرد

مراقب باش واسه منو گذاشته بودن وسط کلاف کامواهام دوستم پیداش کرد

تاپیک هاتو رفتم الان خوندم. منم خیلی روابطم شبیه تو. دعواهای بد و عجیب بینمون میفته. شما چکار کردی؟ خواهش میکنم راهنماییم کن

خوب چجوری؟؟؟

خب عزیزم باید اینکاره پیدا کنی

البته اکثرا کلاهبردارن باید یکی و پیدا کنی با قرآن و اسما الحسنی انجام بده نه با جن

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...
تاپیک هاتو رفتم الان خوندم. منم خیلی روابطم شبیه تو. دعواهای بد و عجیب بینمون میفته. شما چکار کردی؟ ...

هیچی نمیخوام دنبال دعا برم همون سوره ها رو صوتشو میزارم یا میخونم