2777
2789
عنوان

لوازم آشپرخونه امرسان+ عکس

437 بازدید | 16 پست

بچه ها کسی لوازم آشپزخونه امرسان داره؟

کیفیتش چطوره؟

من از این یخچال و لباسشویی و گاز های رنگی رنگیش خیلی خوشم اومده اما نمیدونم خوبن یا نه؟

افتضاح افتضاح 

نخری بیچاره میشی 

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رنگی زیاد جالب نیستن 

شبیه آشپزخونه کارتونی میشه ب نظرم

ی مدت بعد هم از مد میوفته هم برات تکراری میشه

سفید همیشه رو بورسه

مهم نیس طرف چشمش کوچیک باشه یا درشت من آدم میشناسم نابیناست ، ولی محبت رو خوب میبینه ....ب زندگی ای ک آدما ب نمایش میذارن غبطه نخورین...یه فروشنده قشنگ ترین جنس هاشو تو ویترین میچینه  اگه جرعت حرف حق زدنو نداری لاقل برا کسایی کع چرت و پرت میگن دس نزن🤜 دوست عزیز تا وقتی ک خودتو ب خریت زدی نزدیکم نشو اطراف من طویله نیس...ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین....آدم خوبی باش اما وقتت رو تلف نکن ک اینو ب همه ثابت کنی... ب پای علف هرز هر چقدرم آب و کود بریزی برات میوه نمیاره پس مواظب باش برا چ کسی و چ چیزی وقت میذاری🌵🌱اگه همیشه فک کنی حق با توعه هیچی از زندگی یاد نمیگیری..... از دیروز بیاموز ، برای امروز زندگی کن و امید ب آینده داشته باش

یخچال فریزرش که هر ماه باید ۲۴ ساعت خاموش کنی وگرنه کار ننیکنه و یخ نمیزنه وسیله هات فقط الکی قیافه داره کیفیت نداره خدمات شرکت هم اصلا خوب نیست.من یخچال فریزر دوم امرسان گرفتن   ، بابامم گرفت الان میخواد بذاره برافروش ی چی دیگه بخره بیچارمون کرده الان تمام وسیله های فریزرش رو اوردم خونمون 

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
یخچال من امرسانه خیلی ازش راضیم واقعا عالیه رنگشم عین روز اولشه تغییر نکرده

چند وقته استفاده میکنی؟ 

اولا منم همین فکرو میکردم مبگفتم چقدر خوبه بعد ب بابامم گفتم توام بفروش امرسان بخر 

الان هر دو گریه میکنیم از دست امرسان

انقدر زنگ زدیم شرکتش شکایت دیگه میشناسه مارو

شرکت مبگه بیام لوله کشی روکار کنم برفک بزنه از تو 

خوب بلد نیستین بدون برفک بسازین مرض دارین مگه 

منم گفتم اونجوری نکن بفروش ی چی دیگه بخر تازه هنوز ۳ سال گارانتیش تموم نشده

چرا

توضیح دادم بخون

چرا زود خراب میشن؟🥺

نخر ایرانی اگه میخوای بخری اسنوا سایدش خوبه 

دوو رو هم شرکت اسنوا میزنه قبمتش خوبه

چند وقته استفاده میکنی؟  اولا منم همین فکرو میکردم مبگفتم چقدر خوبه بعد ب بابامم گفتم توام بفر ...

شانس شماس.... الان من ۱۰سالع یخچالم داره کار می‌کنه واقعا عالیه 

ذات بد رو حتی خدا هم نمیتونه درست کنه
شانس شماس.... الان من ۱۰سالع یخچالم داره کار می‌کنه واقعا عالیه 

برفک داره یا بدون برفک ؟

نمی‌دونم ولی فک کنم با برفکه

قدیمیاش خوب بود چون برفک میزد  

یخچالهای جدیدش که خیر سرش نوفراست تولید کرد گند زد 

بخچال نمیتونه دمای خودش رو مطابقت بده یا اینکه فن داخلیش در اثر یخزدگی گیر میکنه هر یکماه یبار باید خاموش کنی ۲۴ ساعت تا یخهای داخلی ک ب چشم شما هم دیده نمیشه آب بشه ، بعد تو این ۲۴ ساعت جنساتو کجت ببری بریزی خراب نشه 

اگر اینکارم نکنی نمیتونه فریز کنه و همه جنسات فاسد میشه قشنگ 

بعد میگن بیاید از تولید کننده ی داخلی حمایت کنید 😡

من اون یکی یخچالم سامسونگه آخ نگفته تاحالا ده ساله کار میکته