2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر شب مینویسم...اول نمازشب میخونم بعد نامه به فرشته ها...سوای جواب گرفتن،خیلی به آرامش میرسم

🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟                🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...
براى چه موردى؟

یکی رفتع با نامع برگردع باید برا کدوم فرشته نامه بنویسم؟ 

یه دل شکسته که نیاز داره شما نی نی سایتهابراش دعا کنید تا حاجت روا بشه😔💔
هر شب مینویسم...اول نمازشب میخونم بعد نامه به فرشته ها...سوای جواب گرفتن،خیلی به آرامش میرسم

چه خوب 

میشه کمکم کنی براکسی ک رفته نامه بنویسم باید برا کدوم فرشته نامه بنویسم؟ 

چه خوب  میشه کمکم کنی براکسی ک رفته نامه بنویسم باید برا کدوم فرشته نامه بنویسم؟

برای تمام فرشته ها بنویس...فرشته های نگهبان و فرشته های مقرب الهی...ازشون کمک بخواه...بگو چون پاک و نورانی هستن و نزدیک خداوند،از پروردگار بخوان چیزی که میخوای اگه به خیر و صلاحته اسباب جور شدنش رو فراهم کنن و برات به درگاه خداوند دعا کنن💫

🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟                🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...
برای تمام فرشته ها بنویس...فرشته های نگهبان و فرشته های مقرب الهی...ازشون کمک بخواه...بگو چون پاک و ...

ممنونمممم همینی ک گفتی رو مینویسم❤️

براى چه موردى؟

سلام خوبی عزیزم عنوان تاپیک و سرچ کردم دیدم شما اطلاع دارید گفتم بپرسم من کسی بهم بده کاره برا اون می‌خوام بنویسم چ جوری بنویسم؟

بزرگترین کمکی که میتونم به بچم کنم اینه که هیچ وقت بچه دار نشم.🙂
سلام خوبی عزیزم عنوان تاپیک و سرچ کردم دیدم شما اطلاع دارید گفتم بپرسم من کسی بهم بده کاره برا اون م ...

سلام وقت بخير

به فرشته ى نگهبان اون شخص نامه بنويسيدوازشون بخوايدكه دركمال دوستى وارامش وصلح پول شماروبدن

فقط توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات كافى داشته باشم وبتونم نظردرست ومثبتى بدم كه كمكى به بهبودزندگى استارترباشه🥰